Parkering

Ansatte på Campus Ås og studenter ved NMBU finner mer informasjon i menyen til høyre om parkering av moped, MC og bil.

Parkering for gjester på Campus Ås
Det er gjesteparkering ved Bioteknologibygningen (merket med Biotek på kartet) og Eika sportssenter/Damstykket (merket med GG-hallen). Parkeringen er gratis.

Adkomst
Adkomst til gjesteparkeringsplassene er skiltet i Meierikrysset. Begge parkeringsplassen er skiltet "P" på hvit bakgrunn ved avkjøring fra offentlig veg. Skiltene er plassert ved avkjøringen fra Kirkevegen (fv 56) til Biotek og fra Herumvegen til Eika sportsenter/Damstykket.

Parkeringsbillett i arbeidstida
I perioden 08.00 til 17.00 på alle arbeidsdager trekker gjester gratis parkeringsbillett i automat sentralt plassert på gjesteparkeringsplassen. Billetten legges lett synlig i frontruta og er gyldig ut dagen.

Er det ikke plass på gjesteparkeringen ta kontakt med driftssenteret på teknisk avdeling på tel. 67 23 07 77 for å få hjelp. Åpningstid for driftssenteret kl 0800 til 1500 (fredag 0800 – 1300) i perioden fra og med 15. mai til og med 14. september og kl 0800 til 1545 (fredag 0800 – 1300) fra 15. september til 14. mai.

Om gjesteplassene
Gjesteplassene er forbeholdt besøkende. De skal ikke benyttes av ansatte eller studenter tilknyttet institusjoner på Campus Ås, uavhengig av om kjøretøyet har elektronisk parkeringstillatelse eller ikke.  

Spesielt for gjester til NIBIO og SKP 
• NIBIO (Norsk institutt for bioøkonomi, Høgskolevegen 7) – Registreringen gjøres elektronisk i resepsjonen i Høgskolevegen 7.
• SKP (Senter for klimaregulert planteforskning, Kirkevegen 6) – Registreringen gjøres elektronisk i resepsjonen i Kirkevegen 6 eller ved å benytte billett fra automat på gjesteparkeringen (BTB).
• Eika sportssenter (Damstykket) – Registreringen gjøres elektronisk i resepsjonen i sportssenteret for inntil tre timer.
Disse parkeringsplassene er reservert gjester til nevnte institusjoner. Det er viktig å følge skiltingen på stedet.

Parkering for gjester på Campus Adamstua
Det er skiltet egen plasser for gjester. Det kreves ikke oblat eller parkeringsbevis for å stå på disse plassene. Parkering er forbudt mellom kl. 24.00-06.00 alle dager.
Parkeringsbestemmelsene er merket med skilt ved innkjøringene. Reguleringen på området gjelder hele døgnet, alle dager.  


Spørsmål om parkeringsordningen

Det er utarbeidet to brosjyrer om parkering på Campus Ås. En for ansatte og studenter og en for gjester. Brosjyrene er laget i Brosjyrene foreligger både på norsk og engelsk.

Har du spørsmål om parkeringsordningen kan du henvende deg til parkering@nmbu.no

Klager på ilagt kontrollgebyr skal sendes direkte til Q-park i denne lenken

Lenke til parkeringsbestemmelser i Public 360:
https://nmbu.p360.uninett.no/locator.aspx?name=Common.Details.Navigate&module=Document&subtype=2&recno=288668

Published 6. mars 2014 - 7:00 - Updated 5. januar 2017 - 13:52