Ny personal- og organisasjonsdirektør

Jan Petter Stenberg (52) er tilbudt og har takket ja til stillingen som personal- og organisasjonsdirektør ved NMBU. Han er i dag leder for HR og organisasjonsutvikling i Forsvarsbygg.

Ny personal- og organisasjonsdirektør

Jan Petter Stenberg har takket ja til stillingen som personal- og organisasjonsdirektør.

Privat
Stenberg har vært i sin nåværende stilling siden 2009 og jobbet for Statsbygg i forskjellige stillinger siden 1997. I den tiden har han ledet og bidratt til flere tyngre omstillings- og endringsprosesser.

Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo (UiO), og har i tillegg en Master i Business Administration (MBA) i strategisk ledelse (MASTRA) fra Norges handelshøyskole (NHH).

Heidi Blom fortsetter som konstituert personal- og organisasjonsdirektør frem til ny direktør tiltrer i mars.

Published 21. desember 2017 - 11:05 - Updated 21. desember 2017 - 23:27