Kari Kolstad er tilbudt dekanstillingen på BIOVIT

Kari Kolstad jobber i dag som forskningssjef i Nofima. Hun er nå tilbudt stillingen som dekan for BIOVIT. Kolstad har lang erfaring med forskning og ledelse.

Kari Kolstad er tilbudt dekanstillingen på BIOVIT

Kari Kolstad er tilbudt stillingen som dekan ved Fakultet for biovitenskap.

- Jeg gleder meg til å lede et fakultet som betyr så mye for framtidens biobaserte verdiskaping, sier Kari Kolstad.

Hun er utdannet ved NMBU, og har vært forskningssjef ved Nofima i to perioder: fra 2005 til 2012 og fra januar 2017 til nå. Hun har lang vitenskapelig kompetanse og erfaring, hovedsakelig innen husdyr og akvakultur ved NMBU og Nofima. Kolstad har også jobbet fire år i Landbruksdirektoratet, der hun hadde hovedansvar for administrasjon av forskningsmidlene fra forskningsavgift på landbruksprodukter (FFL) og forskningsmidlene over jordbruksavtalen (JA).

Published 7. April 2017 - 15:09 - Updated 23. mai 2017 - 19:08