Stillingen som dekan ved REALTEK

Anne Cathrine Gjærde (54) er tilbudt stillingen som dekan ved REALTEK. Cecilie Rolstad Denby er konstituert dekan ved fakultetet ut året, og nestleder ved REALTEK Andreas Svarstad Flø vil være konstituert dekan fra nyttår og frem til Gjærde tiltrer stillingen i april.

Ny økonomidirektør ved NMBU

Hans Christian Sundby (48) er tilbudt og har takket ja til stillingen som økonomidirektør ved NMBU.

Ny personal- og organisasjonsdirektør

Jan Petter Stenberg (52) er tilbudt og har takket ja til stillingen som personal- og organisasjonsdirektør ved NMBU. Han er i dag leder for HR og organisasjonsutvikling i Forsvarsbygg.

Søkere til dekanstillingen ved REALTEK

Det er ti søkere til stillingen som dekan ved REALTEK.

Cecilie Rolstad Denby konstituert som dekan ved REALTEK

Cecilie Rolstad Denby har etter rektors ønske takket ja til å fungere i stillingen som dekan ved REALTEK.

Stillingen som dekan ved HH

Gro Ladegård (59) er tilsatt som dekan ved HH.

Ny administrasjonsdirektør ved NMBU

Lars Atle Holm (46) er ansatt som ny administrasjonsdirektør ved NMBU. Han kommer fra stillingen som økonomi- og administrasjonsdirektør i Norges Røde Kors.

Nye prorektorer ved NMBU

Solve Sæbø er ansatt som prorektor for utdanning og Øystein Johnsen som prorektor for forskning ved NMBU.

Internevaluering av omorganiseringsprosessen

Formålet med en internevaluering er å kartlegge hva som fungerte bra og hvordan kunne vi håndtert ulike elementer av omorganiseringen på en bedre måte.

Nye dekaner

Det er nå tilsatt dekaner ved fem av fakultetene.

Innstillingsutvalg

Det er oppnevnt innstillingsutvalg for stillingene som administrasjonsdirektør og prorektorer.

Søkerliste og framdriftsplan for administrasjonsdirektørstillingen

Det var 43 søkere til stillingen som administrasjonsdirektør, 21 kvinner og 22 menn.

Søkerliste og framdriftsplan for prorektorstillingene

Det er til sammen 12 søkere til de to prorektorstillingene, sju menn og fem kvinner.

Kari Kolstad er tilbudt dekanstillingen på BIOVIT

Kari Kolstad jobber i dag som forskningssjef i Nofima. Hun er nå tilbudt stillingen som dekan for BIOVIT. Kolstad har lang erfaring med forskning og ledelse.

Søkere til dekanstillingene ved HH og REALTEK

Det var sju søkere til stillingen som dekan ved HH og fire til samme stilling ved REALTEK.

Fire dekanar har fått tilbod

Vi gratulerer desse fire som har fått tilbod om stilling som dekanar dei neste fire åra:

Dekanstillingene ved REALTEK og HH utlyst

Dekanstillingene på REALTEK og HH (HH – andre gang) er nå utlyst.

Evaluering av omorganiseringsprosessen

Rektor vil i styremøte 15. mars legge frem forslag til prosess for evaluering av omorganiseringen. Rektor mener at en evaluering bør skje i to trinn, der prosessen og effekten av omorganiseringen evalueres hver for seg.

Styremøte 9. mars utsatt, men rektoransettelse som planlagt

På grunn av begravelse er styremøtet som var satt opp 9. mars flyttet til 15. mars. Styret velger imidlertid å opprettholde planen om å beslutte rektoransettelse 9. mars.

Ekstraordinært universitetsstyremøte 2. mars

Styret er sammenkalt for å intervjue kandidater til rektorstillingen.

Innspill til Campusplanen

De to arbeidsgruppene, "Optimal utnyttelse av SLP" og "Arealnormer og 0-alternativ" har nå levert innspill til campusplanen.

Prosess for campusplanen

I styremøte 9. mars vil rektor be styret om å vedta at campusplanen sendes ut på høring de alternativer som styret anbefaler rektor å utrede videre.

Status rekruttering lederstillinger

Sentralt ansettelsesutvalg for lederstillinger er nå oppnevnt.

Ekstraordinært styremøte

2. mars er det ekstraordinært styremøte. På agendaen står intervju med de to søkerne til rektorstillingen.