Veterinærhøgskolen flytter til Ås 2020

Veterinærbygningene, campus Ås

Tidslinje

Kickoff for flyttingen på Adamstuen

IT-struktur og internett på plass i nybygget

NMBU får tilgang til Veterinærbygningen

NMBU overtar Veterinærbygningen

Aktuelt nå

Glimt fra fremtiden: Slik blir det for studentene når Veterinærhøgskolen flytter til Ås

Høsten 2020 skjer det. Da får norske veterinærstudenter og dyrepleierstudenter tilgang på noen av de beste forsknings- og undervisningslokalene som finnes. Her får du et lite glimt av det som venter studentene.

Glimt fra fremtiden: Slik blir det nye parkanlegget

Nå begynner vi å ane konturene av hvor fint det blir når parkanlegget rundt det nye veterinærbygget står klart. Her kan du se bilder av hvordan det ser ut nå.

Statshingstene flytter til Bergen

Siden 1950-tallet har Veterinærhøgskolen samlet på hesteskjeletter. De siste årene har de bodd på mørkeloftet til Seksjon for anatomi og patologi. Nå sendes 28 skjeletter over fjellet, til Bergen.

I august 2020 flytter Veterinærhøgskolen med smådyrklinikken, hesteklinikken og produksjonsdyrklinikken til nye lokaler på NMBUs campus på Ås.

Velkommen til private dyreeiere med syke dyr og veterinærerer som vil henvise vanskelige tilfeller til våre eksperter.

Hjertelig velkommen også til dyrepleier- og veterinærmedisinstudenter!

Ny kontaktinformasjon vil komme. Enn så lenge, klikk her.