Velferdskomiteen

På disse sidene kan du finne informasjon om hvor du kan bo, hvor du kan trene, og hvordan du for eksempel skaffer deg lege eller barnehageplass på Ås.
I de andre menypunktene kan du finne informasjon om hvordan du kan søke på de ulike tilbudene, og om søknadsfristene du må følge.

Komiteen jobber også med å tilrettelegge hverdagen mest mulig for de studentene som blir værende i Oslo etter skolen flytter. Vi driver aktivt arbeid for å få til et samarbeid mellom SiO og SiÅs. Dette gjelder bl.a. for de som bor i SiO studentboliger, trener ved SiO Athletica, og har lege/tannlege/psykolog/rådgiver ved SiO Helse.

I tillegg prøver velferdskomiteen å utarbeide gode løsninger for de med barnehageplass, og jobber med muligheten for å få etablert en studentkennel i nærheten av det nye veterinærbygget.

Published 7. oktober 2019 - 13:28 - Updated 7. oktober 2019 - 13:28