Studentstøtte til flytting

i tillegg til at man kan få et gavekort på 1000 kr til kino eller kulturarrangementer i Ås kulturhus.

Søknadsperioden for studentstøtte er fra 1. september til 25. oktober.

Slik søker du om studentstøtte:

1. Registrer flytting via nettsidene til Skatteetaten her
  2. Etter én ukes tid mottar du et brev fra Skatteetaten om at din nye adresse er registrert. Dette brevet må du legge til i søknaden til kommunen. Har du meldt flytting tidligere, men ikke tatt vare på brevet kan du bestille bostedsattest fra folkeregistrets sider.
  3. Søk elektronisk som tilskudd fra Ås kommune. Søknadsskjemaet blir tilgjengelig f.o.m. 1 september.
  4. Behandlingstiden varierer avhengig av hvor mange søknader kommunen mottar. Mange får ikke svar på søknaden før etter 25. oktober.

Kriterier for å få studentstøtten:

1. Man må være norsk statsborger, eller utenlandsk statsborger med norsk personnummer, som har flyttet fra en annen norsk kommune til Ås kommune
  2. Du må være student og kunne fremlegge gyldig studentbevis fra inneværende semester/skjermbilde fra app
  3. Du må ha meldt flytting fra en annen kommune til Ås kommune i løpet av de siste 2 årene og må kunne legge fram bekreftelse fra skatteetaten om ny adresse i Ås kommune
  4. Du forplikter deg til å beholde bostedsadresse i Ås kommune under hele studieperioden du er bosatt i Ås.

Søknadsskjema til Ås kommune finner du her.

Ås kommune presenterer tilbudet her.

Published 7. oktober 2019 - 13:36 - Updated 7. oktober 2019 - 13:44