Bolig

For studenter som allerede studerer ved NMBU, har Studensamskipnaden i Ås (SiÅs) hovedutlysning av studentboliger første uken i mars og første uken i oktober hvert år. Dette betyr at alle som ønsker å søke på SiÅs bolig på Ås til høsten 2020, må søke FØR DEN FØRSTE UKEN I MARS 2020.

Bolig

Du sender inn søknad ved å registrere deg på Boligtorget.  Innsendte søknader er aktive i 3 måneder. Deretter må du logge deg inn på Boligtorget og forlenge søknaden med en ny periode. Nye studenter kan sende søknad om bolig etter 1. mai.

Viktig å huske når du søker bolig:

• Semesteravgift MÅ være betalt, hvis ikke vil ikke din søknad bli behandlet (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke er tatt opp ved NMBU).
  • Skriv inn antall studiepoeng du har tatt ved NMBU på det tidspunktet du sender søknaden (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke har fullførte kurs ved NMBU).
  • Søker du om dublett eller familieleilighet, så husk å sette opp evt. samboer og antall barn i brukerprofilen og søknaden din på boligtorget.
  • Din studieplan må være oppdatert, mer informasjon om dette finner du på StudentWeb, evt. ta kontakt med studieveilederen din (gjelder ikke nye studenter som ennå ikke er tatt opp ved NMBU).

Når du får tilbud om kontrakt vil du motta sms, e-post og varsel på Din Side på Boligtorget.

Les mer om boligmuligheter i Ås på SiÅs sine sider.

Published 7. oktober 2019 - 13:33 - Updated 7. oktober 2019 - 13:48