Kranselag for Åkebakke barnehage

Den 15. desember var det kranselag for nye Åkebakke barnehage i Utvegen 4. Til sommeren er barnehagen ferdig og innflyttingsklar.

Kranselag for Åkebakke barnehage

Statsbygg/PG Campus

De gamle arbeiderboligene som i dag huser Åkebakke barnehage må vike plass for det store bygget for veterinærforskning og –utdanning. Erstatningen er en helt moderne barnehage i Utvegen 4. Beliggenheten er blant de fineste i Ås, med god utsikt over sentralcampus og kulturlandskapet mot sør og vest.

Kranselag i Åkebakke barnehage 15.12.14.

Kai Tilley

Byggherre er  Statsbygg mens eier er Stiftelsen Åkebakke barnehage. Barnehagen har plasser for ansatte ved NMBU.

Styrer Vera Bue og leder i stiftelsen Åkebakke barnehage, Sølve Bærug, foran de nye lokale i Utvegen 4.

Kai Tilley

Published 16. desember 2014 - 10:11 - Updated 16. desember 2014 - 10:29