Internasjonalt forskningssamarbeid

NMBU har lang erfaring med internasjonalt forskningssamarbeid. Universitetet har siden slutten av 1960-årene hatt mange institusjonelle avtaler med universiteter i utlandet.

Internasjonalt forskningssamarbeid

Du kan lese mer om internasjonalt samarbeid ved NMBU på de engelske sidene International research cooperation.

NMBU har blant annet internasjonalt forskningssamarbeid med:

University of Minnesota (USA):
  • Reisestipend på opp til $ 5000 vil være tilgjengelig for ph.d.-kandidater og postdoktorer til å dekke noen kostnader forbundet med transatlantiske reiser (Norge (NMBU, Ohio) og Minnesota (UM) for forskningsformål.
  • Vil bli prioritert for reiser som fremmer eksisterende samarbeid eller kunne føre til nye interaksjoner mellom forskningsmiljøer.
  • Mer informasjon om søknadsprosess
Peder Sather Center of Advanced Study - UC Berkeley (USA):
  • The Peder Sather senter for grunnforskning støtter prosjekter utført av forskere ved UC Berkeley i samarbeid med forskere fra åtte norske universiteter, deriblant NMBU.
  • Senteret tilbyr tilskudd på mellom $ 10K og $ 25K. Pengene blir tilgjengelige for ett studieår.
  • Tilskudd kan støtte aktiviteter som workshops, mini-konferanser, virtuelle intellektuelle utveksling, foretaket for utforskende og pilotstudier, aktiviteter som PhD studentutveksling, langsiktige opphold for forskeren, innsamling og analyse av data, og andre kjernen forskning aktiviteter.
Published 30. juni 2010 - 9:00 - Updated 8. november 2018 - 12:51