Innovasjon
NMBU TTO for studenter

NMBU TTO for studenter

Er du student og har en god idé? Drømmer du kanskje om å bli gründer, starte noe eget og bli bedre kjent med din kreativitet? Da kan NMBU TTO hjelpe deg i utvikling av deg selv og eget forretningskonsept. 

NMBU TTO for studenter

Gjennom en metodikk for forretningsmodellering kan vi hjelpe deg til å finne det geniale i deg selv og gründerdrømmen. Vi samarbeider tett med blant annet Etablerertjenesten i Follo, Inkubator ÅS as, Eik Ideverksted, Idedrivhuset og Innovasjon Norge. Alle er velkomne til en prat med oss. Enten du har kommet langt eller kort i idéutviklingen. Er én eller flere studenter sammen. 

Ideutviklingsprosessen begynner gjerne med et oppstartsmøte for avklaring av dine mål, ambisjoner og for å bli bedre kjent. Deretter setter vi noen mål for vårt samarbeid. Vi setter ofte opp et møte i uka eller annenhver uke, litt avhengig av ditt behov. Ofte handler det om å utvikle forretningsmodellen til bedriften, forretningsplanen, søke finansiering eller bare bli bedre kjent med egen kompetanse. Det er avsatt ca. 1,5 time til hvert veiledningsmøte og det stilles krav til forberedelse mellom hver time.  

Ta kontakt med Silje Jansen, NMBU TTO for å avtale et møte.

Studentbedriften ChargePod fra 2015.

Studentbedriften ChargePod fra 2015.

Foto
NMBU TTO
Published 24. september 2015 - 11:37 - Updated 2. oktober 2017 - 12:39