WayaWaya

• prisbelønte NMBU-studenter
    NMBU

Prisbelønte NMBU-studenter

WayaWaya er startet av noen dyktige grundere fra NMBU som ønsker å forbedre livene til kvinner i Tanzania gjennom å selge luksusriøse vesker! Wayawaya har vunnet flere priser for sitt arbeid, blant annet pris for beste sosiale entreprenør, og pris for beste profilering.

WayaWaya

Håndlagde høykvalitetsvesker

Selskapet designer og selger håndlagede høykvalitetsvesker. Produsjonen gjøres av prostituerte kvinner i Tanzania, hvorav overskuddet går til dem selv.

Vår systue vil være et forlenget tilbud til kvinnene og en mulighet for ordinært arbeid. De vil bli ansatt på ordinært vis i produksjonen, og får dermed mulighet til en fast inntekt, noe som ellers er svært vanskelig på grunn av stigmatisering og generell høy arbeidsledighet i Zambia,» skriver WayaWaya om seg selv.

Published 30. juli 2015 - 14:07 - Updated 4. september 2017 - 12:45