Hvordan blir været? Det er et spørsmål mange stiller seg før de tar turen innom Yr.no. Men hvordan ble egentlig denne tjenesten til? Eller, hvordan kan store mengder med innsamlet data kan hjelpe norske bønder til å beregne klimautslipp?
Hvordan jobbes det med digitalisering i skognæringen? Det kan du høre mer om på frokostmøtet 16. november. Her vil SmartForest, et senter for forsknigsdrevet innovasjon, fortelle om sin forskning, innovasjoner og erfaringer.
Det er mange spennende innovasjoner som kommer fra forskningsmiljøene på Ås. Den 12. oktober i år kan du få se og høre om flere av disse innovasjonene. Da arrangeres innovasjonsdagen 2022 på Vitenparken, campus Ås.
Replacing soy with microalgae in feed? Can we make feed from wood? In this seminar we will explore biomaterials, biorefinery and bioprocessing from different perspectives, from research and development to industrialization and the investor perspective.
Kan droner erstatte traktoren? Hvilke fordeler har droner i skogbruket? I dette frokostmøtet vil du få innsikt i droner og hvordan man kan bruke disse i jord- og skogbruk.
I dette frokostmøtet vil du få kunnskap om hvordan mikroorganismer kan bedre helsen til fisk og planter. Du vil også få vite hvordan nye metoder kan bidra til å redusere spredningen av antibiotikaresistente bakterier i miljøet. Kan mikrober bli til bærekraftige innovasjoner?
Frokostmøtet er en del av seminarserien "Fra Ide til Suksess". Les mer info i artikkelen.
Har du noen ganger lurt på hvordan forskning på tarmbakterier kan bli en gründersuksess? Eller hvordan kan fôringredienser i fremtiden styrke immunforsvaret til laksen? I frokostmøtet «Mikrobiom og tarmbakterier – forskning, muligheter og innovasjon» den 6. april 2022 vil du få innsikt i hvordan forskning på bakterier kan bli nye spennende innovasjoner.
Frokostmøtet er en del av seminarserien "Fra Ide til Suksess". Les mer info i artikkelen.