NMBUs strategiske forskningsinfrastrukturer

Om ordningen

NMBUs interne midler til forskningsinfrastruktur skal både skal benyttes til basisutstyr samt støtte til større forskningsinfrastrukturplattformer av strategisk interesse. NMBU har derfor valgt å etablere et veikart for strategisk viktig forskningsinfrastruktur - NMBUs strategiske forskningsinfrastrukturer. Utstyrsplattformer som får slik status vil få prioritet ved tildeling av interne midler i to påfølgende år.

Det er en forventning at NMBUs strategiske forskningsinfrastrukturer søker om støtte til videre oppbygging fra Forskningsrådets Nasjonal satsing på INFRASTRUKTUR, EU eller andre nasjonale og internasjonale finansieringskilder.

Utlysning for 2022

Om linkene over ikke fungerer, følg link i P360 ref 21/04499 og last ned word versjon av filene. For å få tak i word dokumentene i denne lenken trykker du på "de tre prikkene" rett til høyre for pdf dokumentet, gå til "Vis versjonshistorikk" og velg siste versjon av word dokumentet.

SØKNADSFRIST: 15. desember 2021. Last opp søknaden i P360 sak: 21/04499

Prosess og saksgang

• Søknaden må støttes av dekan(er) og eventuelt senterleder ved Senter for husdyrforsøk (SHF) og/ eller Senter for klimaregulert planteforskning (SKP).
  • Søknaden sendes direkte til Forskningsavdelingen via opplastning av søknad i P360 sak (21/04499).
  • Forskningsutvalget anbefaler søknader som får status som "NMBUs strategiske forskningsinfrastrukturer".

• Rektor vedtar innstillingen fra Forskningsutvalget.

NMBUs strategiske forskningsinfrastrukturer

Fakultet/ senter/ prosjektleder

Prioritet tildeling av interne midler

ARISE: Agricultural Robotics and Intelligent Sensing Ecosystem REALTEK/ Forsker Alex Mason 2023-2023