Veterinærhøgskolens minnemagasin sendes ut til alle tidligere studenter

Er du tidligere student på NVH/NMBU Veterinærhøgskolen? Har du drukket skir drykk og lovet å nytta visdomen vel, til gagn for alle dyr i naud og nott? Våren 2021 har Veterinærhøgskolen sakte, men sikkert, flyttet ut av lokalene på Adamstuen og inn i nye lokaler på Ås Mange hadde gledet seg til de store avskjedsfestene. Det var så mye vi skulle feire, så mange fester vi har gått glipp av. Derfor har vi laget et minnemagasin for alle oss som har tilknytning til Veterinærhøgskolen. Dette er vårt magasin. 112 sider med bilder og historier om studieliv, forskning, samfunnskritiske hendelser der vi har hatt en viktig rolle, intervjuer, portretter, minner fra Hippi Tidend og mye mye mer. Er du nåværende student eller ansatt får du magasinet på campus. Jobber du på Veterinærinstituttet på Ås? Send en e-post til Camilla Wiik Gjerdrum, så blir magasinet levert til VI.

Er du tidligere student og vil ha magasinet gratis i posten?
Registrer deg som alumn i NMBUs alumninettverk:

Og registrer postadressen din via nettskjemaet:

Vi har laget et minnemagasin over Veterinærhøgskolens tid på Adamstuen de siste 86 årene.

Guri Dahl

Som del av NMBUs alumni-nettverk setter du selv preferanser for videre kontakt med universitetet. Som NMBU-alumn kan du blant annet:
  • få nyheter fra NMBU og ditt fagområde
  • få tilbud om etter- og videreutdanning
  • bli invitert til relevante faglige og sosiale arrangementer
  • holde kontakten med dine medstudenter/fagmiljø
Obs – du må registrere deg som alumn i tillegg til adresse i to ulike skjemaer. God lesning.
Published 2. juni 2021 - 9:28 - Updated 11. oktober 2021 - 10:06