Grupperom og lesesaler

Grupperom

De aller fleste grupperommene ligger i underetasjen i TF-1, i tillegg har vi 2 i første etasje og 2 i andre etasje. I enkelte av rommene er det plass til flere grupper.

Rommene reserveres via TimeEdit

Lesesaler

Lesesalen er åpen for alle studenter og finnes i første etasje:

TF 1-154 (33 plasser)

Lesesaler for masterstudenter

Det er egne lesesaler forbeholdt studenter som skriver masteroppgave. Alle som skriver masteroppgave ved REALTEK kan benytte disse masterlesesalene.

Rom Antall plasser
TF1-U129 14
TF4-201 9
TF5-108 8
TF5-111 6
DU-107 Damgården 4
Studentenes hus (fra V22)

Ordensreglement
  • Ta hensyn til studiemiljøet. Lyd på f.eks. mobiltelefoner og pc-er må være slått av, og det er ikke lov til å snakke på telefonen før man er ute av rommet. Bruker du headset, påse at lyden ikke høres av andre.
  • Alle må bidra til rydding og renhold av masterlesesalen. Dette gjelder også renhold av kjøkkenavdeling/kjøkkenutstyr etter bruk.
  • Ved studiedagens slutt må alle rydde plassen de har benyttet. Sett personlige eiendeler i hyllene (der dette finnes) eller i bokskap. Det skal være mulig for andre studenter å bruke plassen neste dag.

Brudd på reglement

• Ved brudd på regelverk kan det gis advarsel til enkeltstudenter eller alle studentene på en lesesal. Advarsel skal være skriftlig og henges på plassen/døren til rommet, og sendes på mail.
  • Dersom man opplever at enkeltstudenter ikke overholder regelverket, kan man rapportere disse til studieveileder på mail studieveileder-realtek@nmbu.no

Published 4. november 2021 - 12:35 - Updated 28. February 2022 - 14:33