Velkommen til Fakultet for Realfag og teknologi (REALTEK)!

English information for our international students below.

Studiestart 2021 vil bli en kombinasjon av felles digitalt mottak for alle nye studenter, og lokale, gruppevise mottak på fakultetene og i studieprogrammene, i tråd med de gjeldende smittevernrådene. . Vi jobber med å få på plass best mulige løsninger for dere som starter hos oss i år, og oppdaterer denne siden fortløpende.

NB! Det er obligatorisk oppmøte fra første dag og vi setter pris på om du sier ifra til studieveilederne dersom du av en eller annen grunn er forhindret fra å møte. Uten beskjed regner vi med at du sier ifra deg plassen på studiet.

Tirsdag 10. august kl 12:00 - Invitasjon til alle nye studenter på REALTEK til et informasjonsmøte i Zoom.

Program for semesterstart 16. august og oppmøtested for hvert studieprogram, finner du her:

Har du en bachelorgrad fra før, som skal godkjennes inn i graden din ved Realtek, skal du ved studiestart følge programmet for høyere årstrinn.
Har du endel utdanning fra før, men ikke en fullført grad, som skal godkjennes inn i graden din ved Realtek, ta kontakt med studieveileder for å avklare hvor du skal møte ved studiestart.

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Hils på noen av dine nye medstudenter:

Andre nyttige lenker:

Lurer du på noe?

Før mandag 9. august kan du kontakte:

• Studentenes informasjonstorg (SiT) om du har spørsmål: tlf. 67 23 01 11 eller sit@nmbu.no.
  • Sommervikar besvarer henvendelser på telefon 67 23 16 70  og studieveileder-realtek@nmbu.no i denne perioden, men det vil så klart være mer begrenset hva vedkommende kan svare på.

Etter 9. august kan du kontakte eller besøke våre studieveiledere dersom du ønsker informasjon eller har spørsmål om studieprogram ved REALTEK.

Welcome to all new international students

International students are invited to participate in the Introduction Week for international students  from 9 August 2021 to 13 August 2021. Academic Welcome is on 16 August 2021. Please see your study program regarding where you will meet.

Master of Science in Data Science

Master of Aquatic Food Production

Questions? Contact our student advisors

You can contact us by email to  studieveileder-realtek@nmbu.no

Looking forward to seeing you all in August!

Følg oss på sosiale medier

Published 29. April 2020 - 15:32 - Updated 20. juli 2021 - 10:45