Studieveiledning ved REALTEK

Drop-in studieveiledning

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B

Vi har åpent mandag til fredag, kl. 12.15-14.00
Se vaktliste under for oversikt over hvilken studieveileder som er på vakt (denne oppdateres mandag morgen hver uke).

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp.
Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar, og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

Vi kan også nås på epost og telefon.
Vi oppfordrer alle studenter til å bruke eposten under, IKKE studieveilederens egen epost. Dette for at du skal få raskest mulig svar.

studieveileder-realtek@nmbu.no

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Oppdatert informasjon om koronasituasjonen for NMBU-studenter

I UKE 32 er studieveilederkontoret åpent mandag til fredag, kl. 12.15-14-00

VAKTLISTE

UKE 32

MANDAG Rune
TIRSDAG Rune
ONSDAG Elena
TORSDAG Elena
FREDAG Gayathiri

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene.

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Indøk, Anvendt robotikk, Datavitenskap, Data Science og Maskin-, prosess- og produktutvikling. Har masteroppgaver og eksamen som hovedområde, men kan svare på det meste.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Miljøfysikk, Geomatikk, Vann- og miljøteknikk, Byggeteknikk og arkitektur og Lektorutdanning i realfag.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 4. august 2020 - 11:17