Studieveiledning ved REALTEK

TIRSDAG Gayathiri Gayathiri Zoom
ONSDAG Elena Elena TF3-105b
TORSDAG Elena Gayathiri (fra ca. 13.00) Zoom
FREDAG Rune (fysisk)//Maylinn (zoom)

Rune (fysisk)//Maylinn (zoom)

TF3-105b + Zoom

Studieveiledning

Du må gjerne sende oss mail på studieveileder-realtek@nmbu.no. Vi  besvarer mail så fort vi kan.

Studieveiledning på Campus

Vi tilbyr drop-in studieveiledning på campus. Her trenger du ikke booke time, det er bare å møte opp. Hvor: Studieveilederkontoret i TF-Fløy 3 - TF3-105b

Når: Mandag, onsdag og fredag kl 12.15-15.00
NB! I de første ukene etter studiestart tilbyr vi studieveiledning både fysisk og på zoom man-fre. kl 1215-15.00.

Studieveiledning i zoom

Når: Tirsdag og torsdag kl. 12:15-15:00

Vi tilbyr drop-in studieveiledning i zoom. Trykk her for å komme til zoom rommet.

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp i zoom.

Det er satt opp venterom i zoom rommet, slik at du må slippes inn i samtalen av studieveilederen. Dette er for å opprettholde sikkerheten og personvern til den enkelte student.
Dersom du ikke blir sluppet inn med en gang, er det fordi studieveilederen er opptatt med en annen student. Vent på din tur.

Epost

Vi oppfordrer alle studenter til å bruke eposten under, IKKE studieveilederens egen epost. Dette for at du skal få raskest mulig svar.
Send din henvendelse til: studieveileder-realtek@nmbu.no

Telefon

Ettersom det ofte er vanskelig å nå gjennom på telefonen, oppfordrer vi alle studenter til å sende henvendelser på epost eller benytte seg av vår drop-in studieveiledning.

Åpningstid : mandag - fredag, kl. 12:00 - 15:00 (stengt 23.desember - 3.januar)

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Her finner du oss:

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Indøk, Datavitenskap, og 2 årig masterprogram Data Science

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Indøk, Datavitenskap Maskin-, prosess- og produktutvikling, og 2 årig masterprogram Data Science

Kan også svare spesielt på problemstillinger rundt eksamen og masteroppgaver.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Geomatikk, Vann- og miljøteknikk, Byggeteknikk og arkitektur, og femårig Lektorutdanning i realfag.

Studieveileder for sivilingeniørutdanningene, spesielt Miljøfysikk, Anvendt Robotikk, og toårig masterprogram Aquatic Food Production.

Kan også svare spesielt på problemstillinger rundt utveksling.

Har eksamen, permisjon, masteroppgaver og klagesaker som hovedområde.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 9. august 2022 - 10:37