Studieveiledning REALTEK

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B.

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag.

Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

Studieveiledning REALTEK

KONTAKTINFORMASJON

studieveileder-realtek@nmbu.no

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag.

VAKTLISTE

UKE 3

1215-1330 1330-1500
MANDAG stengt Sigrun
TIRSDAG Rune (frem til kl 14) Stengt
ONSDAG Sigrun Rune
TORSDAG Rune Stengt
FREDAG Rune (frem til kl 14)

Studieveileder for Byggteknikk og arkitektur, Geomatikk, Maskin, prosess og produktutvikling, industriell økonomi og vann- og miljøteknikk, men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Studieveileder for Praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og Lektorutdanning i realfag (LUR), men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Studieveileder for Lektorutdanning i realfag (LUR), Miljøfysikk og Data Science, men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker, masterleseplass og emneevaluering som hovedområde. Kan også svare på spørsmål om studier og studieprogrammene generelt.

I permisjon.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 14. januar 2020 - 13:38