Studieveiledning ved REALTEK

TF-Fløy 3, 105B

Studieveiledning

Drop-in studieveiledning på campus

Vi tilbyr fysisk studieveiledning fra mandag 09.august.

Når: mandag, onsdag og fredag kl.12.15 - 15.00

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp
Det er ofte stor pågang ved studiestart og før oppmeldingsfristene 15. september/1. februar.

Studieveiledning i zoom

Vi tilbyr drop-in studieveiledning i zoom. Trykk her for å komme til zoom rommet.

Når: tirsdag og torsdag kl 12.15 - 15.00

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp i zoom.

Det er satt opp venterom i zoom rommet, slik at du må slippes inn i samtalen av studieveilederen. Dette er for å opprettholde sikkerheten og personvern til den enkelte student.
Dersom du ikke blir sluppet inn med en gang, er det fordi studieveilederen er opptatt med en annen student. Vent på din tur.

Epost

Vi oppfordrer alle studenter til å bruke eposten under, IKKE studieveilederens egen epost. Dette for at du skal få raskest mulig svar.
Send din henvendelse til:

studieveileder-realtek@nmbu.no

Telefon

Det pleier å være stor pågang på telefonen, så vi oppfordrer alle studenter til å sende oss e-post hvis dere ikke får tak i oss på telefonen.

Åpningstid : mandag - fredag, kl. 09:00 - 15:00

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Korona - hva må du som student gjøre?

Oppdatert informasjon om koronasituasjonen for NMBU-studenter

Studenter som har fått påvist koronasmitte, er i karantene eller har vært i direkte omgang med personer som får påvist koronasmitte skal melde fra om dette til NMBU omgående her
Ring fastlegen hvis du har behov for hjelp fra lege eller legevakt på 116117 hvis du ikke får tak i fastlege. Nødnumre må kun brukes av personer som er akutt syke.  Se helsenorge.no for mer informasjon.

Dersom du er opplever luftveissymptomer, holde deg hjemme, og meld fra til studieveileder så fort som mulig.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene.

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Indøk, Anvendt robotikk, Datavitenskap, Data Science og Maskin-, prosess- og produktutvikling.

Kan også svare spesielt på problemstillinger rundt eksamen og masteroppgaver.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Miljøfysikk, Geomatikk, Vann- og miljøteknikk, Byggeteknikk og arkitektur og Lektorutdanning i realfag.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 12. oktober 2021 - 12:51