Studieveiledning REALTEK

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B.

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag.

Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

Studieveiledning REALTEK

KONTAKTINFORMASJON

studieveileder-realtek@nmbu.no

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag.

VAKTLISTE

UKE 50
1215-1330 1330-1500
MANDAG Rune Sigrun
TIRSDAG Sigrun Rune
ONSDAG Rune Sigrun
TORSDAG Sigrun Rune
FREDAG Rune Sigrun

Studieveileder for Byggteknikk og arkitektur, Geomatikk, Maskin, prosess og produktutvikling, industriell økonomi og vann- og miljøteknikk, men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Studieveileder for Praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og Lektorutdanning i realfag (LUR), men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Studieveileder for Lektorutdanning i realfag (LUR), Miljøfysikk og Data Science, men kan også svare på spørsmål om de andre studieprogrammene

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker, masterleseplass og emneevaluering som hovedområde. Kan også svare på spørsmål om studier og studieprogrammene generelt.

I permisjon.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 9. desember 2019 - 10:25