Studieveiledning REALTEK

Fra tirsdag 28.04.2020 tilbyr vi studieveiledning i Zoom.

Link til samtale med studieveileder: https://nmbu.zoom.us/j/64475404328

Vaktlisten under viser hvem som bemanner studieveiledningen når.*
Vi håper dette kan være et godt alternativ til vårt vanlige drop-in tilbud, i en litt annerledes tid.

Vi har telefontid fra 13.00-15.00 mandag til fredag - tlf: 67231670.

Vi svarer kontinuerlig på epost: studieveileder-realtek@nmbu.no

*Vi driver for øyeblikket opplæring av en ny studieveileder, og hun vil til tider observere studieveiledningssamtalene. Det kan derfor være at du møter på to studieveiledere i zoom samtalen.

Følg denne siden for kontinuerlig oppdatert informasjon om koronavirus for NMBU-studenter

Oppdatert informasjon om koronavirus fra REALTEK vil bli lagt ut gjennom kunngjøringer i Canvas (gjennom rommet Student på REALTEK).

Dersom du er satt i karantene eller er smittet, skal du melde fra til studieveileder ved ditt fakultet - studieveileder-realtek@nmbu.no

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B.

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag. Midlertidig stengt grunnet stenging av campus.

Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

KONTAKTINFORMASJON

studieveileder-realtek@nmbu.no

VAKTLISTE - Drop-in timer for studieveiledning er avviklet intill videre grunnet koronavirus. Ta kontakt på epost eller per telefon.

UKE 22

MANDAG Rune
TIRSDAG Elena
ONSDAG Gayathiri
TORSDAG Rune
FREDAG Gayathiri

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene.

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker, masterleseplass og emneevaluering som hovedområde. Kan også svare på spørsmål om studier og studieprogrammene generelt.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 26. mai 2020 - 11:06