Studieveiledning REALTEK

Følg denne siden for kontinuerlig oppdatert informasjon om koronavirus for NMBU-studenter

Oppdatert informasjon om koronavirus fra REALTEK vil bli lagt ut gjennom kunngjøringer i Canvas (gjennom rommet Student på REALTEK).

Dersom du er satt i karantene eller er smittet, skal du melde fra til studieveileder ved ditt fakultet - studieveileder-realtek@nmbu.no

Vi har telefontid fra 13.00-15.00 mandag til fredag - tlf: 67231670.

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B.

Vi har åpningstid med drop-in fra kl. 12.15-15.00, mandag til fredag. Midlertidig stengt grunnet stenging av campus.

Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

Studieveiledning REALTEK

KONTAKTINFORMASJON

studieveileder-realtek@nmbu.no

VAKTLISTE - Drop-in timer for studieveiledning er avviklet intill videre grunnet koronavirus. Ta kontakt på epost eller per telefon.

UKE

1215-1330 1330-1500
MANDAG stengt stengt
TIRSDAG stengt stengt
ONSDAG stengt stengt
TORSDAG stengt stengt
FREDAG stengt stengt

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene.

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker, masterleseplass og emneevaluering som hovedområde. Kan også svare på spørsmål om studier og studieprogrammene generelt.

I permisjon.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 21. mars 2020 - 21:13