Studieveiledning ved REALTEK

TORSDAG Rune Gaya
FREDAG Elena Gaya

Drop-in studieveiledning

OBS: Pga. økende smitte og mer bruk av hjemmekontor, har vi valgt å stenge studieveilederkontoret. Vi tilbyr fortsatt studieveiledning via Zoom (se info under).

Studieveilederkontoret finner du i TF-kvartalet Fløy 3, rom 105A og 105B

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp
Det er ofte stor pågang før fristene 15. september/1. februar, og vi oppfordrer i disse periodene til at studentene bruker hele åpningstiden, slik at vi får fordelt veiledningstiden og unngår kø.

Zoom studieveiledning

Vi tilbyr studieveiledning i zoom. Trykk her for å komme til zoom rommet.

Mandag til fredag, kl 12.15 - 15.00

Her trenger du ikke å booke time, det er bare å møte opp i zoom.

Det er satt opp venterom i zoom rommet, slik at du må slippes inn i samtalen av studieveilederen. Dette er for å opprettholde sikkerheten og personvern til den enkelte student.
Dersom du ikke blir sluppet inn med en gang, er det fordi studieveilederen er opptatt med en annen student. Vent på din tur.

Telefon

Det pleier å være stor pågang på telefonen, så vi oppfordrer alle studenter til å sende oss e-post hvis dere ikke får tak i oss på telefonen.

Åpningstid : mandag - fredag, kl. 09:00 - 15:00,

Epost

Vi oppfordrer alle studenter til å bruke eposten under, IKKE studieveilederens egen epost. Dette for at du skal få raskest mulig svar.
Send din henvendelse til:

studieveileder-realtek@nmbu.no

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Korona - hva må du som student gjøre?

Oppdatert informasjon om koronasituasjonen for NMBU-studenter

Studenter som har fått påvist koronasmitte, er i karantene eller har vært i direkte omgang med personer som får påvist koronasmitte skal melde fra om dette til NMBU omgående her
Ring fastlegen hvis du har behov for hjelp fra lege eller legevakt på 116117 hvis du ikke får tak i fastlege. Nødnumre må kun brukes av personer som er akutt syke.  Se helsenorge.no for mer informasjon.

Dersom du er opplever luftveissymptomer, holde deg hjemme, og meld fra til studieveileder så fort som mulig.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene.

Studieveileder for praktisk pedagogisk utdanning (PPU) og lektorutdanning i realfag.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Indøk, Anvendt robotikk, Datavitenskap, Data Science og Maskin-, prosess- og produktutvikling. Har masteroppgaver og eksamen som hovedområde, men kan svare på det meste.

Har eksamen, masteroppgaver, klagesaker og masterleseplass som hovedområde.

Studieveileder for sivilingeniørprogrammene, spesielt Miljøfysikk, Geomatikk, Vann- og miljøteknikk, Byggeteknikk og arkitektur og Lektorutdanning i realfag.

Published 8. mars 2019 - 15:28 - Updated 21. oktober 2020 - 12:57