Velkommen til nye studenter ved Fakultet for Realfag og teknologi!

Benjamin A. Ward, Benjamin A. Ward
    Håkon Sparre, NMBU
    Håkon Sparre, NMBU
  • Her er Martine, Ina, Ingvild, Anna, Maja Mats, Jens, Liv og Jacob. Rekkefølgen ble ikke helt riktig her.
Bildet er fra immatrikuleringen av nye studenter på NMBU Ås
    Håkon Sparre

Vi gleder oss til å bli kjent med alle våre nye studenter!

Velkommen til nye studenter ved Fakultet for Realfag og teknologi!

Mandag 10. august vil du møte oss som jobber på fakultetet ditt - REALTEK, i tillegg til dine nye medstudenter og faddere.

Årets studiestart vil bli en kombinasjon av felles digitalt mottak for alle nye studenter, og lokale, gruppevise mottak på fakultetene og i studieprogrammene, i tråd med de gjeldende smittevernrådene.

Vi håper på mest mulig campusbasert undervisning innenfor de smittereglene som vil gjelde, men planlegger for at det vil bli mye nettbasert undervisning til høsten.

Program for semesterstart og oppmøtested for hvert studieprogram, finner du her:

Har du en bachelorgrad fra før, som skal godkjennes inn i graden din ved Realtek, skal du ved studiestart følge programmet for høyere årstrinn.
Har du endel utdanning fra før, men ikke en fullført grad, som skal godkjennes inn i graden din ved Realtek, ta kontakt med studieveileder for å avklare hvor du skal møte ved studiestart.

Hils på studieveilederne ved REALTEK:

Kontaktinformasjon studieveiledere

Hils på noen av dine nye medstudenter:

Andre nyttige lenker:

Lurer du på noe?

Frem til mandag 3. august ber vi om at du kontakter Studentenes informasjonstorg (SiT) om du har spørsmål: tlf. 64 96 61 00 eller sit@nmbu.no. Vi besvarer også henvendelser til studieveileder-realtek@nmbu.no

Etter denne datoen kan du gjerne kontakte eller besøke våre studieveiledere dersom du ønsker informasjon eller har spørsmål om studieprogram ved REALTEK.

Følg oss på Facebook

Published 29. April 2020 - 15:32 - Updated 8. august 2020 - 16:06