Endringer i emner fra studieåret 2019/20

Vi har oppdatert emneporteføljen for det neste studieåret. Se hvilke nye emner og endringer som kommer for V19/H20. Lurer du på hvordan dette passer inn med din studieplan, ta kontakt med oss!

Hjelpelærere i fysikk, informatikk/datavitenskap og matematikk søkes

Vi har behov for hjelpelærere i en rekke emner høsten 2019. Hjelpelærerjobbene gir fin pedagogisk erfaring og medfører at emnet læres meget godt.

Beste masteroppgave ved REALTEK 2018

Marija Vukovic skrev masteroppgaven Assessment of Models Predicting the Maximum Surface Temperature in an Urban Setting Using VIS/NIR/IR Imaging from UAVs. Det ga henne prisen for beste masteroppgave ved REALTEK i 2018.

Vil du bli hjelpelærer til våren?

Hjelpelærere i fysikk, matematikk og informatikk søkes!

Tre som helsefremmende materiale: prosjektmedarbeider søkes

Får man bedre helse av å oppholde seg i bygg som består av trematerialer? Det jobber vi med å finne ut av, og i den sammenheng søker MINA en student som kan bidra på et prosjekt om tre og helse. Temaet kan muligens videreføres som masteroppgave om det er av interesse.

Endringer i geomatikkemner fra høsten 2018

Er du geomatikkstudent? Da bør du sjekke disse endringene for geomatikkemner.

Semesterstart 2018 på RealTek

Mandag 13. august braker det løs! Vi gleder oss til å ta i mot 338 nye studenter.