Endringer i emner fra studieåret 2022/23

Vi har oppdatert emneporteføljen for det neste studieåret. Se hvilke nye emner og endringer som kommer for H22/V23.  Lurer du på hvordan dette passer inn med din studieplan, ta kontakt med oss!

Nytt tilbud: Studentmentorer

Møt REALTEKs studentmentorer! De er her for å hjelpe deg som medstudent hvis du har spørsmål, ikke finner deg til rette i studiene eller bare vil slå av en prat – og de har taushetsplikt.

Endringer i emner fra studieåret 2021/22

Vi har oppdatert emneporteføljen for det neste studieåret. Se hvilke nye emner og endringer som kommer for H21/V22. I tillegg har vi lagt ut noe informasjon om fremtidige endringer som vil tre i kraft  etter vår 2022. Lurer du på hvordan dette passer inn med din studieplan, ta kontakt med oss!

Velkommen til Fakultet for Realfag og teknologi (REALTEK)!

Merk at dette er informasjon for studiestart 2021. Info om studiestart 2022 vil komme etterthvert. Vi gleder oss til å bli kjent med alle våre nye studenter!

Beste masteroppgave ved REALTEK 2018

Marija Vukovic skrev masteroppgaven Assessment of Models Predicting the Maximum Surface Temperature in an Urban Setting Using VIS/NIR/IR Imaging from UAVs. Det ga henne prisen for beste masteroppgave ved REALTEK i 2018.

Endringer i geomatikkemner fra høsten 2018

Er du geomatikkstudent? Da bør du sjekke disse endringene for geomatikkemner.