Digitalt seminar: Bærekraftig husdyrproduksjon

Når: 1. september, digitalt, klokken 1500-1600

Hvem: Hanne Fjerdingby Olsen, https://www.nmbu.no/ans/hanne.fjerdingby

Hva: For å forstå hvilken rolle husdyr har i bærekraftig matproduksjon, må vi også forstå den helhetlige betydningen av begrepet bærekraft og hvordan ressursgrunnlaget vårt spiller inn for mattrygghet og selvforsyning.

Hvor: Teamslenke vil bli sendt via outlook ved påmelding i nettskjema. Påmeldinga stanses 30 minutter før seminaret starter.

For påmelding til nettarrangementet, trykk her.

Vil du vite mer eller har andre spørsmål? Ta kontakt med seminarvert Elisabeth Iversen.

Kalender for tidligere og kommende arrangementer i seminarrekka om bærekraft, finner du her.

Relatert innhold
Kalender for seminarrekke i bærekraft

Målet med seminarrekkene er at lærere skal få ny inspirasjon til faglig innhold og til å diskutere hvordan kunnskapen fra forskningsfronten på NMBU kan brukes i undervisning. Synes du dette høres interessant ut? Sjekk ut kalenderen for å lese mer om tidligere og kommende seminarer.

Seminarrekke om bærekraft

Er du lærer og interessert i naturbruk og bærekraft? Velkommen til ei seminarrekke om bærekraft for naturbruksskoler og skoler tilknyttet Universitetsskoleprosjektet på NMBU.

Published 30. august 2021 - 10:09 - Updated 30. august 2021 - 10:09