Digitalt seminar: Urbant landbruk

Når: 10. Juni, digitalt klokken 1500-1600

Hvem: Trine Hvoslef-Eide

Hva: Urbant landbruk er et tema som flere lærere har etterspurt. En lærer har også reist paradokset om at flere unge er interessert i plantebaserte dietter, men færre elever søker seg til plantefag på naturbruksskolene. Kan en større vektlegging av urbant landbruk være en del av løsninga? Vær med å diskutere dette på seminaret!

For påmelding til nettarrangementet, trykk her.

Vil du vite mer eller har andre spørsmål? Ta kontakt med seminarvert Elisabeth Iversen.

Kalender for tidligere og kommende arrangementer i seminarrekka om bærekraft, finner du her.

Relatert innhold
Kalender for seminarrekke i bærekraft

Målet med seminarrekkene er at lærere skal få ny inspirasjon til faglig innhold og til å diskutere hvordan kunnskapen fra forskningsfronten på NMBU kan brukes i undervisning. Synes du dette høres interessant ut? Sjekk ut kalenderen for å lese mer om tidligere og kommende seminarer.

Seminarrekke om bærekraft

Er du lærer og interessert i naturbruk og bærekraft? Velkommen til ei seminarrekke om bærekraft for naturbruksskoler og skoler tilknyttet Universitetsskoleprosjektet på NMBU.

Published 6. juni 2021 - 20:52 - Updated 7. juni 2021 - 21:59