Omtale

 
Målinger på en solfanger

Elever i 1STE jobber for tiden med et prosjekt om bruk av fornybar energiteknologi i et bærekraftsperspektiv i naturfag. Teknologien, som det settes søkelys på i dette prosjektet, er solfangere og solceller. Når skolens skolens energiforbruk bare øker, bør det gjøres noe med saken. PhD-stipendiat Øyvind og lærer Siv veileder elevene. 

Prosjektet har fått støtte til en OFFPHD på fornybar energi og bærekraft. Les mer om prosjektet til Øyvind Mathisen her.

Elever Hvam VGS
PhD-student Anders samarbeider med en lærer på Hvam VGS om å utvikle utforskende undervisning knyttet til bærekraftig vannteknologi.
Vinnere av klimaprisen 2019

Ski Videregående skole var blant vinnerne av Utdanningsforbundets klimapris 2019. 

- Ski er et flott forbilde når alle skolene i Norge nå skal få nye læreplaner der bærekraftig utvikling er et sentralt tverrfaglig tema som skolene må jobbe med, heter det blant annet i juryens begrunnelser.

Ski vgs

Akershus fylkeskommune omtale av Ski videregående skole som vinner av Utdanningsforbundets klimapris 2019.

Ski TUBU

I sju uker jobber elevene ved Ski videregående skole med varer som kaffe og jeans, fra produksjon til butikkhyller. Målet er mer bærekraftig forbruk.

IMPONERT: NMBU-rektor Mari Sundli Tveit var imponert over iPhone-gruppas arbeid.

Det var et av spørsmålene førsteklassingene ved Ski vgs. måtte stille seg da de skulle gjøre et prosjektarbeid på tvers av fag.

Published 3. november 2020 - 14:30 - Updated 20. august 2021 - 10:05