Arkiv - REIS

Eli Myrseth - nasjonalparkforvalter

Eli Myrseth - nasjonalparkforvalter

Eli Myrseth har en mastergrad i naturbasert reiseliv. Nå jobber hun som nasjonalparkforvalter hvor hun blant annet lager planer for besøksforvaltning, behandler søknader og lager skjøtselsplaner. 

Nikoline Dybsand: Forsker på viltturisme

Nikoline Dybsand: Forsker på viltturisme

Nikoline Dybsand har en master i naturbasert reiseliv. Nå er hun ph.d.-kandidat og forsker på viltturisme. 

Ida Brennodden: Naturveileder på Hardangervidda

Ida Brennodden: Naturveileder på Hardangervidda

Ida Brennodden har en mastergrad i naturbasert reiseliv. Nå jobber hun som naturveileder ved et besøkssenter på Hardangervidda hvor hun blant annet underviser besøkende om villrein og høyfjellsøkologi. 

Kristine Sagheim: forsker på reiseliv og delingsøkonomi

Kristine Sagheim: forsker på reiseliv og delingsøkonomi

Kristine Sagheim har en mastergrad i naturbasert reiseliv. Nå forsker hun på temaet, og jobber spesielt med å finne ut hva hemmer og fremmer utviklingen av delingsøkonomien i reiselivet. 

Lisa Kvålshaugen Bjærum - brefører og underviser i reiseliv

Lisa Kvålshaugen Bjærum har en mastergrad i naturbasert reiseliv. Nå jobber hun i Sogndal hvor hun underviser i reiseliv og jobber med fjellføring og kurs for Jostedalen Breførarlag. 

Sjur Vammervold - Kulturkonsulent i Oppdal

Sjur Vammervold har en mastergrad i naturbasert reiseliv. Nå jobber han som kulturkonsulent i Oppdal kommune. Der har han blant annet ansvar for utarbeidelsen av en sti- og løypeplan for kommunen, og skilting og merking i friluftsområder.

Katrine Andersen: kombinerer karriere og speiderlivet

Katrine Andersen: kombinerer karriere og speiderlivet

Katrine Andersen har en master i naturbasert reiseliv. Nå jobber hun hos KFUK-KFUM-speiderne som kommunikasjon - og markedsføringskonsulent. 

Silje Utne Bjørke

Silje Utne Bjørke

Silje Utne Bjørke har en master i naturbasert reiseliv. Nå jobber hun i plan- og miljøseksjonen i Vest-Agder Fylkeskommune. 

Amund - får folk til å velge en grønnere jobbreise

Amund Hagen Kristiansen har en mastergrad i naturbasert reiseliv og jobber nå i Fremtiden i våre hender. Der er han prosjektleder for "Grønn mobilitet", hvor han jobber for å finne løsninger for å få flere til å velge en grønnere jobbreise. 

Tonje Kvam - Relevant jobb før hun var ferdig

Tonje Kvam har en mastergrad i naturbasert reiseliv og jobber nå i Wild Norway, en turoperatør i Nord-Trøndelag. Der er hun ansvarlig for 'Slow Adventure', et prosjekt som fokuserer på det motsatte av adrenalinjagende opplevelser.  

Jakter på nordlyset

Jakter på nordlyset

Ida Grubben har en master i naturbasert reiseliv. I dag er hun ansatt i GLØD Explorer, hvor hun jobber med alt fra nordlysturer og skiturer på vidda, til booking, kano og kajakk. "For meg var det viktig å få seg en jobb hvor jeg ikke ble sittende fast på et kontor, en jobb hvor jeg kunne få vise frem vår fantastiske natur til folk fra hele verden", sier hun.

Doktorgrad på naturbasert reiseliv

Esten Skullerud har en mastergrad i naturbasert reiseliv, og har jobbet som prosjektleder og konsulent. Nå forsker han. "Dette har snudd opp-ned på livet mitt, og jeg har fått noen karrieremuligheter jeg aldri hadde sett for meg tidligere", sier han. 

Veronica Blumenthal: Miljøhensyn og engasjement

Veronica Blumenthal har en master i naturbasert reiseliv og kapret drømmejobben hos KILROY allerede før hun var ferdig med studiene på NMBU.

Anita Natvik: Velg studie med hjertet!

Anita Natvik har en master i naturbasert reiseliv. Denne kompetansen bruker hun nå i jobben sin som daglig leder for 4H Akershus og Oslo. Hun har en variert og fleksibel arbeidshverdag, og som en ekstra bonus så får hun møte mange fantastiske ungdommer!

Heidi Degnes-Ødemark: brevandring i regi av DNT

Heidi Degnes-Ødemark: brevandring i regi av DNT

Heidi Degnes-Ødemark har en master i naturbasert reiseliv. Hun jobber som fagkonsulent for DNT Oslo og Omegn hvor hun arbeider med å fremme fjellsport.

Ole Gunnar Skinnes: selvstendig næringsdrivende

Ole Gunnar Skinnes: selvstendig næringsdrivende

Ole Gunnar Skinnes har en master i naturbasert reiseliv. Han eier en gård langs Krøderfjorden, og arbeider med å arrangere et bredt spekter av naturbaserte reiselivsaktiviteter.

Trygve Kolderup: entusiasme og engasjement

Trygve Kolderup: entusiasme og engasjement

Trygve Kolderup har en master i naturbasert reiseliv. Han er daglig leder i Hvitserk, Norges ledende arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. I sin arbeidshverdag kombinerer han kontorlivet med reiser over hele verden.

Karianne Johansson: Utmarksforvalter med jobben som livsstil

Karianne Johansson: Utmarksforvalter med jobben som livsstil

Karianne har en master i naturbasert reiseliv. Hun jobber som utmarksforvalter i Lunner Almenning, en jobb hvor hun tilbringer store deler av arbeidstiden sin utendørs. Det er midt i blinken for henne som er glad i å være ute.

Johannes C. Apon: Arktisk naturguide

Johannes C. Apon fra Nederland har en mastergrad i Naturbasert reiseliv fra NMBU. Etter ytterligere et år med studier innen arktisk naturguiding på Svalbard lagde han sin egen drømmejobb ved å starte bedriften Outdoorlife Norway, www.outdoorlifenorway.com.

Finn Erlend Ødegård: Daglig leder, Norske Lakseelver

Finn Erlend degrd: Daglig leder, Norske Lakseelver.

Åshild Myhre Amundsen: Næringssjef i Lom

Friluftsglade Åshild Myhre Amundsen søkte seg til den toårige masteren i naturbasert reiseliv for å lære mer om naturbaserte aktiviteter. Nå er hun næringssjef i Lom kommune.

Vidar Kragset: Utmarkskonsulent

Vidar Kragset (31): Utmarkskonsulent, Viken skogeierforening.

Naturbasert reiselivsbredde

Line Wold (30) fullførte mastergraden i Naturbasert reiseliv i 2009. Nå jobber hun ved NINA, Avdeling for naturbruk på Lillehammer.

Peter Andresen: Utmarksforvalter i Sogn og Fjordane

Peter fra Danmark søkte seg til masterprogrammet i naturbasert reiseliv etter at han hadde studert til skog- og landskapsingeniør i København. Nå jobber han som utmarksforvalter i den lille og naturskjønne kommunen Gloppen i Sogn og Fjordane.

Egil Liberg: Lakselv grunneierforening

Egil Liberg (29) fra Stange har en master i utmarksbasert næringsutvikling. Utdannelsen har gitt ham en spennende jobb som daglig leder i Lakselv grunneierforening i Porsanger.

Sider