SITRAP

Senter for integrert og transfaglig undervisning i planlegging

Samarbeid med Kristiansand kommune gir NMBU-studenter nye utfordringer

På SNART-konferansen i Kristiansand er studentene invitert til å presentere sine masteroppgaver for fagmiljøet i sørlandsregionen.

Støtteapparat for entreprenørskap og konkurranser

SITRAP setter nå opp et støtteapparat for studenter, med ambisjon om å svare til stsudentenes generelle utfordringer. Et sted utenfor typiske studieprogram eller studentorganisasjoner, der de kan søke rådgivning eller snakke om hverdagslige eller profesjonelle bekymringer. Observasjoner fra bransjen, viser også til et behov for entreprenørskap og kompetanse innen konkurransevirksomhet blant studentene. SITRAP viser til observasjoner fra bransjen at det er noen åpenbare trekk ved opplæringen på LANDSAM, gir helt klart gir dem et fortrinn i designkonkurranser i Norge, 10. mai 2019.

English version!