SITRAP/KOTE søker 2 kreative studentassistenter til redaksjonelt arbeid rundt digital innovasjon

Av Tin Phan

digital matrix
digital matrixFoto: Wikiamedia Commons

Vil du ha en ekstrajobb ved siden av studiene? Vi søker etter to nysgjerrige, kreative og pålitelige studenter som samarbeider godt og som vil hjelpe oss med en bloggstafett som skal publiseres på KOTE og NMBUs sine hjemmesider. 

Blogstafetten skal gi oss en større innsikt i hva som finnes av digitale verktøy og metoder for design og planlegging av arkitektur og byutvikling, alt fra BIM, GIS, VR, 3D modellering, AI til maskinlæring osv. 

Stafetten skal gjennomføres ved at den som har lagt inn et innlegg, utfordrer neste bidragsyter. I denne jobben vil det derfor være nødvendig å komme i kontakt med disse aktørene for å få bedre innsikt. De kan være alt fra studenter, forskere, yrkesaktive fra andre praksisfelt osv. Med hjelp fra SITRAP/KOTE, vil du/dere være med på å velge hvem som skal intervjues, mengde innlegg som skal på og hvilke format det skal ha; tekst, videoposts, podcasts, filmer eller debattpanel etc. Du/dere vil ha mulighet til å strukturere og redigere innholdet til dette temaet og forme et overordnet narrativ for denne bloggstafetten. 

Hensikten med blogstafetten er å fange opp noe av det som skjer innen dette feltet. Det går fortere ute i praksis enn hva som fanges opp i undervisningen. Studentene må lære seg å bruke slike verktøy for å kunne utøve i sitt fag. Arbeidet er honorert etter NMBUs studentassistent rater. 

Dersom du er interessert eller har noen spørsmål, vennligst ta kontakt ASAP med Tin Phan tin.phan@nmbu.no og Elin Børrud  – elin.borrud@nmbu.no 

Publisert - Oppdatert

Del på