Studentoppgaver på programmet på Bymiljøkonferansen i Kristiansand

- Det er veldig gledelig at Kristiansand kommune finner oppgavene til våre studenter så interessante at det er verdt til å invitere dem til en anerkjent konferanse for fagmiljøet, sier NMBU-professor, Elin Børrud.

I kurset Arkitektur og byform i byutvikling, som er en del av prosjektet Kristiansand dobbel+, fikk studentene i oppgave å utforske muligheter for høyere utnyttelse av eiendommer i Kristiansand. Studentene delte sine betraktninger og konklusjoner på et åpent arrangement på Kulturhuset i Oslo sist høst.

Sammen med rådgiver i Kristiansand kommune, Christina Rasmussen, skal studentene Henriette Crook og Heidi Jensseter nå presentere sine forslag for utviklingen av den nye kommunen på Bymiljøkonferansen som går av stabelen 25. april.

PhD stipendiat fra Fakultet for landskap og samfunn, Anja Standal, er også invitert til å holde et av hovedinnleggene på konferansen.

Published 3. April 2019 - 13:40 - Updated 8. April 2019 - 20:47