Nyheter

SITRAP/KOTE søker 2 kreative studentassistenter til redaksjonelt arbeid rundt digital innovasjon

Vil du ha en ekstrajobb ved siden av studiene? Vi søker etter to nysgjerrige, kreative og pålitelige studenter som samarbeider godt og som vil hjelpe oss med en bloggstafett som skal publiseres på KOTE og NMBUs sine hjemmesider.

Flere tilskudd om støtte om tverrfaglig utdanning og samarbeid

SITRAP har fått gjennom to separate søknader om støtte i juni med ulike samarbeidspartnere med prosjekttittel "Tverrfaglig problemløsning i team" og "Dugnad for digital Innovasjon". Disse tiltakene er planlagt å starte dette høstsemesteret. Artikkel skrevet 26. juni 2019.

Also in English!

Samarbeid med Kristiansand kommune gir NMBU-studenter nye utfordringer

På SNART-konferansen i Kristiansand er studentene invitert til å presentere sine masteroppgaver for fagmiljøet i sørlandsregionen.

Støtteapparat for entreprenørskap og konkurranser

SITRAP setter nå opp et støtteapparat for studenter, med ambisjon om å svare til stsudentenes generelle utfordringer. Et sted utenfor typiske studieprogram eller studentorganisasjoner, der de kan søke rådgivning eller snakke om hverdagslige eller profesjonelle bekymringer. Observasjoner fra bransjen, viser også til et behov for entreprenørskap og kompetanse innen konkurransevirksomhet blant studentene. SITRAP viser til observasjoner fra bransjen at det er noen åpenbare trekk ved opplæringen på LANDSAM, gir helt klart gir dem et fortrinn i designkonkurranser i Norge, 10. mai 2019.

English version!

Studentoppgaver på programmet på Bymiljøkonferansen i Kristiansand

NMBU-studenter er invitert til å fortelle om oppgavene sine når Kristiansand kommune organiserer konferanse om mobilitet og byutvikling i april.

Studenter tar ansvar for egen læring!

Design for Society er initiert av en liten gruppe studenter ved NMBU som i høst tok kontakt med undervisningsutvalget ved LANDSAM. Undervisningsutvalget sendte forespørselen videre til SITRAP som godkjente opplegget og har inngått individuelle avtaler med hver av studentene som ønsket å bli med om spesial pensum tilsvarende 10sp.

Tverrfaglig masterklasse på «datafangst» i Kristiansand

14 masterstudenter, 7 ulike studieprogram, 12 oppgaver og 1 felles studietur til caseområdet. Her skal de på befaring, utføre intervjuer og kartlegge ulike problemstillinger.

Utfordrer tradisjonell undervisning med nye metoder

For å kunne spille en aktiv rolle i omstilling kreves en holdning til kunnskap som er fremtidsorientert og som blir til mens man handler, mener NMBU-professor Elin Børrud, som utvikler innovative undervisningsopplegg for sine studenter.

Lansering - åpent møte

Fredag 7. desember lanseres SITRAP på et åpent møte på Kulturhuset i Oslo.  Lenke til arrangementet her.