Ta en titt på våre masteroppgaver!

• Last ned presentasjonene av gradsoppgavene ved Fakultet for landskap og samfunn i brosjyren i lenken lenger ned på siden.
    Håkon Sparre / NMBU

I brosjyren presenteres bachelor- og masteroppgaver som blir lagt frem på gradsdagen 20. juni 2019 ved Fakultet for landskap og samfunn, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Ta en titt på våre masteroppgaver!

Tid og sted for presentasjonene: Studentene presenterer sine gradsoppgaver på gradsdagen 20.juni. Velkommen!

Last ned brosjyren: Fakultet for landskap og samfunn - Ta en titt på våre masteroppgaver!

I denne brosjyren presenteres bachelor- og masteroppgaver som blir lagt frem på Gradsdagen 20. juni 2019 ved Fakultet for landskap og samfunn, NMBU.

Tove Rømo Grande, NMBU
Published 14. juni 2019 - 14:10 - Updated 1. juli 2019 - 15:16