- EAT-rapporten er for svak på politikk og økonomi

Det sier NMBU-professor i utviklingsstudier Ruth Haug, i en artikkel i Bistandsaktuelt.

To Noragric-professorer får viktige roller i globalt naturprosjekt

Hvilke verdier representerer naturen? Hvordan forstår vi disse verdiene? Hvordan påvirker de valgene våre og hvordan burde de påvirke dem? De neste tre årene skal dette kartlegges i et stort prosjekt fra det internasjonale Naturpanelet.

Paracet i møte med klimaendringer

Forrige måned slapp FNs klimapanel den såkalte 1,5-gradersrapporten. Rapporten viser både at det må dramatiske tiltak og samfunnsendringer til - om vi skal nå målet om å ikke overstige 1,5 graders oppvarming siden førindustriell tid.

Lan Marie Berg åpnet en av verdens største konferanser innen politisk økologi og grønn økonomi i Oslo

500 deltagere fra over 70 land gjester Oslo denne uken for å delta på den internasjonale konferansen om grønn økonomi og politisk økologi. Siden sin spede begynnelse i 2014 har POLLEN-konferansen vokst til å bli blant de største på feltet.

Noragrics første direktør

Det var med sorg vi mottok nyheten at Gunnar Øygard har gått bort. Øygard var Noragrics første direktør fra 1986 - 1988, og hadde flere lederverv ved NLH. Han ble begravet 18. september.

Gradsdagen ble en festdag for studenter og ansatte

En etter én kom studentene lettet ned til Hjerterommet café i Urbygningen med en rose i handa etter vel gjennomført presentasjon av gradsoppgaven. På denne dagen fullførte rundt 130 kandidater studiene ved Fakultet for landskap og samfunn.

Ta en titt på våre gradsoppgaver!

I denne brosjyren kan du lese om de rundt 130 bachelor- og masteroppgavene som ble presentert på Gradsdagen ved Fakultet for landskap og samfunn våren 2018.

Internasjonal konferanse om grønn økonomi og politisk økologi i Oslo

Flere av de store internasjonale navnene innen politisk økologi kommer til Oslo for å delta på POLLEN-konferansen 19. – 22. juni. Med over 500 deltagere fra over 70 land og 120 paneler er konferansen en av de største innenfor feltet.

Studentene presenterer sine gradsoppgaver på gradsdagen 19. juni. Velkommen!

På gradsdagen den 19. juni gjennomfører bachelor- og masterkandidater ved Fakultet for landskap og samfunn sine muntlige eksaminasjoner. På denne siden finner du programmet for dagen og informasjon om gradsoppgavene. Presentasjonene er åpne for alle.

Gradsoppgavepresentasjon - 4. juni 2018

Velkommen til individuell gradsoppgavepresentasjon ved Fakultet for landskap og samfunn. Presentasjonen er åpen for alle interesserte og vil foregå via Skype.