Nyheter

- Markeringen skal understreke det grønne skiftet og være en investering i fremtiden, som vil sette dype, varige spor, sa byrådsleder Raymond Johansen under lanseringen av det foreløpige programmet for Oslo som miljøhovedstad i 2019.

Miljøhovedstaden 2019 – NMBU er med!

I skarp konkurranse med 13 andre byer har EU kåret Oslo til europeisk miljøhovedstad i 2019. Som samarbeidspartner bidrar NMBU til det offisielle programmet med arrangementer for fagfolk og folk flest.

Professor Karsten Jørgensen underviser studenter i landskapsarkitektur ved NMBU.

Europas eldste utdanning i landskapsarkitektur feirer 100 år i 2019

Neste år er det 100 år siden utdanningen i landskapsarkitektur ble etablert på Ås, som den første av sitt slag i Europa. Begivenheten markeres med arrangementer og prosjekter gjennom hele jubileumsåret.

Juryleder Mari Magnus fra Statsbygg, prisvinner Pirjetta Elisabet Fagerli, og jurymedlem Lars Egge Johansen.

Student overbeviser Statsbygg om potensialet i fengslers uteområder

Statsbygg mener det er åpenbart at fengselshager kan og bør være en del av rehabiliteringen som tilbys i norske fengsler, etter å ha lest Pirjetta Elisabet Fagerlis masteroppgave.

NMBU-student Marte Uthus Solum har laget årets tegning til immatrikuleringen

Kreativ landskapsarkitekt lagde årets immatrikuleringsmotiv

NMBU-student Marte Uthus Solum lagde årets tegning til immatrikuleringen. Tegningen var opprinnelig laget til ringfesten, men NMBU-ledelsen mente den var så bra at den ble valgt ut som kunstmotiv til immatrikuleringen i 2018.