Jubileumsball for ansatte og studenter ved Institutt for landskapsarkitektur

Hendelse avsluttet
Jubileumsball
Dager
01. Nov - 02. Nov

Studentenes linjeforening, Terra Forma, ønsker alle studenter og ansatte tilknyttet landskapsarkitektur og landskapsingeniør hjertelig velkommen til linjeforeningens 100-års jubileum. Meld deg på nå, det er begrenset antall plasser.

Jubileumsballet vil foregå i Økonomibygningen og vil bli en helaften som kan lokke med et treretters måltid, drikke, taler og underholdning. Bli med for å feire at linjeforeningen fyller år sammen med menneskene du omgås i hverdagen. Vi gleder oss til en uforglemmelig aften!
Pris for medlemmer: 350 kr
Pris for ikke-medlemmer: 450 kr
Pris for ansatte ILP: 675 kr

Billett og registrering får du kjøpt via Vipps (10859).
Billetten inkluderer tre retter og drikke til hver rett. Er du ikke medlem er det også mulighet for å kjøpe medlemskap på samme side.

Ballet har begrenset antall plasser, så vær rask!
Ballet er forbeholdt studenter og ansatte ved landskapsarkitektur og landskapsingeniør. Påmeldingsfristen er 25.10.19 kl 12.00.

OBS! Legg inn en kommentar ved betaling om du har allergier eller ønsker vegetar.

Vi ønsker å se deg i finstasen, så ta gjerne på lang kjole eller dress. Det kommer til å bli en hyggelig og spennende kveld med mye bra i vente. Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Mvh styret og ballkomitéen ved Terra Forma ♥

Nettside: terraforma.no
Instagram: @terra_forma
Facebook: @TerraFormaNMBUE-post: post@terraforma.no