Lysvandring i NMBU-parken

Åpent arrangement
Kl.
18:30 - 21:00

Universitetsparken på Ås lyses opp og det arrangeres en stemningsfull vandring for å markere avslutningen til 100-årsjubileet for norsk landskapsarkitektur.

Opplev universitetsparken som du aldri har sett den før. På denne mørke novemberkvelden lyssetter studentene i landskapsarkitetkur campus, og tar deg med rundt i det som av mange omtales som Norges flotteste universitetspark.

Langs løypa kan du høre korsang, historiefortellinger, en tuba og andre overraskelser. Varm drikke serveres.
Det vil også bli muligheter for å varme seg og kjøpe mat i Vitenparken.

Vandringen er en del av programmet for feiringen av 100 år med norsk landskapsarkitektur. Europas første utdanning i landskapsarkitektur ble etablert på Norges Landbrukshøyskole på Ås (i dag NMBU) i 1919.

Arraangementet er et samarbeid mellom  Vitenparken og NMBUs institutt for landskapsarktitektur.

NMBU-parken
Universitetstunet 1