Forskningsdagene: Norges landskapslaboratorium NMBU

Åpent arrangement
Kl.
12:00 - 15:00

Opplevelsesløype i Universitetsparken. Engasjerte forskere fra NMBUs landskapslaboratorium og partnere viser fram spennende prosjekter som grønne tak, regnbed, den nyåpnede geologihagen, VR-laben og mye mer – ta turen gjennom parken og lær mer om vann, planter, økosystemer, miljøteknologi og miljøet vårt.

Stoppesteder i parken

Parkappen
Last ned Parkappen for å finne løypa og de ulike postene. Les mer om Parkappen.

Norges landskapslaboratorium – NMBU
Norges landskapslaboratorium NMBU jobber forskere fra flere fakultet med hvordan fremtidens uteområder skal planlegges, etableres og driftes på en bærekraftig måte.

Forskningsdagene 2019
Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival i regi av Norges Forskningsråd. I år handler Forskningsdagene om miljø. På hvilken måte har miljøet forandret seg de siste årene? Hva gjør forskerne og hva kan vi gjøre? Hvordan kan vi gjøre noe med miljøklemma? Forskningsfestivalen starter onsdag 18. september, og til og med søndag 29. september kan du være med på gratisarrangementer over hele landet.

Arrangører
Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, Bergknapp AS, Vitenparken Campus Ås og NMBU Landskapslaboratoriet ved fakultetene: REALTEK, MINA, LANDSAM og Parkavdelingen.

NMBU-parken
Fredrik A. Dahls vei 8, 1433 Ås