Utstilling i NMBU-parken

Utstilling
Dager
13. Jun - 31. Dec

Hvilke tanker ligger bak utformingen av NMBU-parken? Utstillingen 100 år med norsk landskapsarkitektur er en vandring som viser vei gjennom parkens historie og design. Den står i parken ut året 2019, og alle er velkommen.

På kartet ser du hvor løypa går. De sorte punktene med tall er infopunkter på vandringen. Kartet kan lastes ned og skrives ut.

Vi ønsker deg en riktig god tur!

Utstilling i universitetsparken i anledning 100-årsjubileet for utdanningen i landskapsarkitektur på NMBU.
Grafisk: Dana Strandli
Utstillingen 100 år med norsk landskapsarkitektur er en selvguidet vandring i sju punkter gjennom parkens historie og formgivning.
Håkon Sparre / NMBU

Utstillingen i parken
"100 år med norsk landskapsarkitektur"

Prosjektleder, idé og tekst:
Tove Rømo Grande

Grafisk design: