Studentutstilling i Galleri D6

Utstilling
Dager
12. Oct - 20. Oct

Landskapsarkitektur er også tegning, form og farge. Utstillingen vil gi et innblikk i hvordan studentene jobber visuelt, konseptuelt og prosessuelt med prosjektering av landskapsrom, byrom, torg og parker, gjennom tegning og modellarbeid, studier og ideskisser.

Utstillingen vil vise et rikt utvalg av tegning, form og modellarbeider skapt av landskapsarkitekturstudenter ved Institutt for landskapsarkitektur ved NMBU. Den har som mål å synliggjøre teknikker, metoder og arbeidsprosesser som anvendes på forskjellige nivå av studenter fra første til tredje års studiet. Publikum vil også få innblikk i hvordan studentene jobber med visualisering og ideutvikling i sine prosjekteringsoppgaver av landskapsrom, byrom, torg og parker.  Ansvarlige lærere for tegne- og formarbeid er alle billedkunstnere Henny Ann Isdahl, Christian Montarou og Tove Judit Næverdal.

Utstillingen kan du besøke i Galleri D6 i Ås sentrum.

Landskapskarkitektur handler også om tegning, form og farge.
Tove Judit Næverdal / NMBU
Landskap sett fra Ås kirke.
.
Ås - Akershus