Landskapsarkitektenes 100-årstreff

Alumni-fest
Kl.
17:00 - 23:00

Institutt for landskapsarkitektur inviterer alle tidligere studenter til å delta på stor jubileumsfest i anledning studiets 100-årsjubileum. Påmeldingsfrist er 15. mai. Begrenset antall plasser.

Kjære tidligere student ved Institutt for landskapsarkitektur

Invitasjon til jubileumsfest 2019
I forbindelse med at utdanningen i landskapsarkitektur fyller 100 år har Institutt for landskapsarkitektur gleden av å invitere deg, sammen med alle andre alumner, til jubileumsfest torsdag 20. juni 2019, hvor målet er å feire oss selv og møte gode kolleger. ILA gleder seg til en hyggelig og innholdsrik kveld med tidligere studenter og håper du vil benytte anledningen til å delta!

Program for jubileumsfesten
Kl. 17.00 Omvisning i parken med aperitiff

• Hirch-trappa – Bjørn Anders Fredriksen, NMBU
• Urbygningen – Kristine Kreul, NMBU
• Den nye parkaksen – Hege Gultvedt, Statsbygg
• Stauder i parken – Filip Ihrsen, NMBU

Kl. 18.00 i Vitenparken
• Velkommen ved instituttleder
• Treretters middag med vin
• Underholdning. Historier fra ILA før og nå
• Mingling
Antrekk: Sommerlig og pent

Delta også på Gradsdagen
Kl. 09.00-17.00 Gradsdagen i Urbygningen og Tårnbygningen

• Samme dag kan du benytte anledningen til å delta på vår faste gradsdag. Her får dere møte framtidens landskapsarkitekter og landskapsingeniører: rundt 70 bachelor- og masterkandidater sine muntlige eksaminasjoner fra hele Fakultet for landskap og samfunn. Arrangementet er åpent og alle er hjertelig velkomne! Direkte etter at gradsoppgavene er ferdig presentert går vi over til jubileumsfesten.

Meld deg på og betal her

Kuvertpris for jubileumsfesten: kr 500,- inkluderer aperitiff , festmiddag med vin og dessert.
Påmelding- og innbetalingsfrist: 15. mai 2019. Det er begrenset antall plasser.

100-årstreff for norske landskapsarkitekter.

Dana Strandli
Published 27. February 2019 - 14:22 - Updated 23. April 2019 - 9:00