Kuratoromvisning på Nasjonalmuseet - Arkitektur

Omvisning
Kl.
14:00

Bli en av de første til å se den nye utstillingen for landskapsarkitektur på Nasjonalmuseet - Arkitektur! Kurator og landskapsarkitekt Jenny B. Osuldsen ønsker velkommen til kuratoromvisning den første søndagen i utstillingens åpningsuke.

Skattene som er gravd opp fra de siste 100 årene med norsk landskapsarkitekturhistorie har blitt til en unik utstilling på Nasjonalmuseet - Arkitektur.

Du er invitert til en kuratoromvisning med Jenny B. Osuldsen, professor på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og landskapsarkitekt i det verdenskjente arkitektkontoret Snøhetta. Utstillingen er basert på NMBUs arkiv for norsk landskapsarkitektur, som ble etablert i 2014.

Vandringen er en del av programmet for feiringen av 100 år med norsk landskapsarkitektur. Europas første utdanning i landskapsarkitektur ble etablert på Norges Landbrukshøyskole på Ås (i dag NMBU) i 1919.

Kalender for vandringer med landskapsarkitekter som guide, 2019

BIldet er hentet fra NMBUs arkiv for norsk landskapsarkitektur
Annegreth Dietze-Schirdewahn

Se også:
Utstillingsåpning: Utestemme
Boklansering: Utestemmer
Intervju med kurator Jenny B. Osuldsen "En høyrøstet utstilling om norsk landskapsarkitektur"

Nasjonalmuseet - Arkitektur
Bankplassen 3, 0151 Oslo