Se bildene fra lysvandringen

• Se bildene fra lysvandringen

Klikk på pila til høyre for å se flere bilder.

• Stemningsfull lysvandring i NMBU-parken 21. november 2019. Vandringen markerte avslutningen på 100-årsjubileet for norsk landskapsarkitektur.

Joe Urrutia

Rundt 500 besøkende var innom lysvandringen i NMBU-parken 21. november. Her er bildene fra den stemningsfulle kvelden.

Se bildene fra lysvandringen

I anledning avslutningen til 100-årsjubileet for Europas første utdanning i landskapsarkitektur, som ble etablert på Ås i 1919, lyssatte studentene campus til glede for de rundt 500 besøkende som var på lysvandrigen 21. november.

Rundt en 2,2 km lang løype møtte publikum historiske personer fra parkens og NMBUs historie, fikk servert gløgg og suppe, hørte musikk fra sangkoret Lærken og orkesteret ÅsBlæstn, og opplevde en rekke lysinnstallasjoner satt opp av studentene. 900 fakler ledet de besøkende gjennom parken.

Published 3. desember 2019 - 13:10 - Updated 3. desember 2019 - 13:54