Velkommen til lysvandring i novembermørket

• Lysvandring i NMBU-parken 21. november.

Den 21. november inviteres alle interesserte til lysvandring i NMBU-parken.

Håkon Sparre / NMBU

Opplev universitetsparken som du aldri har sett den før. På denne mørke novemberkvelden lyssetter studentene i landskapsarkitetkur campus, og tar deg med rundt i det som av mange omtales som Norges flotteste universitetspark.

Velkommen til lysvandring i novembermørket

Langs løypa kan du høre korsang, historiefortellinger og andre overraskelser. Varm drikke serveres - ta gjerne med din egen kopp!

Det vil også bli muligheter for å varme seg og kjøpe mat i Vitenparken.

Vandringen er en del av programmet for feiringen av 100 år med norsk landskapsarkitektur. Europas første utdanning i landskapsarkitektur ble etablert på Norges Landbrukshøyskole på Ås (i dag NMBU) i 1919.

Arraangementet er et samarbeid mellom Vitenparken og NMBUs Institutt for landskapsarktitektur, og er 100-årsjubileets avslutningsarrangement.

Published 29. oktober 2019 - 14:01 - Updated 4. november 2019 - 15:27