Studenter med nytt eiendomsmagasin

Slik er førstesiden til det nye eiendomsmagasinet DEKAR fra studenter på NMBU.

Faksimile: DEKAR

Har kunstig intelligens en fremtid i domstolene? Er bønder interessert i bakkekontakt? Og hva skjer med eiendomsmarkedet i Kina? DEKAR heter det nye eiendomsmagasinet, utgitt av studenter ved Institutt for eiendom og juss på NMBU.

Studenter med nytt eiendomsmagasin

Nylig ble første utgave av eiendomsmagasinet DEKAR utgitt. Det er skrevet av studenter ved Institutt for eiendom og juss og utgitt i samarbeid med Aspelin Ramm og Logos Eiendom AS.

Ivrige studenter som ønsker å formidle faget

Etter at idéen om et magasin ble skapt høsten 2017, tok det ikke lang tid før det ble samlet nok studenter til å realisere dette prosjektet
– Med mye faglig engasjement og interesse i alle årstrinn, så vi muligheten til å skape en faglig og sosial arena for studenter ved eiendom og eiendomsutvikling, sier redaksjonsleder Håvard Bergheim og nestleder Johan Gehrken Bøyum etter at det første nummeret ble utgitt i mai 2018.

Et magasin fylt av ulike sjangre og temaer

Magasinet blir nå distribuert til studieinstitusjoner og i arbeidslivet.
– Vi jobber for å skape et magasin fylt av ulike sjangre og temaer, skrevet uavhengig av faglig nivå og erfaring. Her kan studenter og personer i arbeidslivet formidle meninger, faglige spørsmål og videreutvikle kunnskap om eiendom, sier Bergheim og Bøyum.

Vil samle dem som dyrker eiendomsfaget

De legger til at Alle bidrag i form av for eksempel redaksjonelt arbeid eller innhold til magasinet tas i mot med åpne armer.
– Vi ser dette som en god mulighet til å dyrke interessen for eiendom og knytte bånd mellom alle som engasjerer seg i eiendom.

Og har du lyst til å lese magasinet? Da finner du det her

Published 7. mai 2018 - 11:26 - Updated 7. mai 2018 - 11:30