Studenter med nytt eiendomsmagasin

Nylig ble første utgave av eiendomsmagasinet DEKAR utgitt. Det er skrevet av studenter ved Institutt for eiendom og juss og utgitt i samarbeid med Aspelin Ramm og Logos Eiendom AS.

Ivrige studenter som ønsker å formidle faget

Etter at idéen om et magasin ble skapt høsten 2017, tok det ikke lang tid før det ble samlet nok studenter til å realisere dette prosjektet
– Med mye faglig engasjement og interesse i alle årstrinn, så vi muligheten til å skape en faglig og sosial arena for studenter ved eiendom og eiendomsutvikling, sier redaksjonsleder Håvard Bergheim og nestleder Johan Gehrken Bøyum etter at det første nummeret ble utgitt i mai 2018.

Et magasin fylt av ulike sjangre og temaer

Magasinet blir nå distribuert til studieinstitusjoner og i arbeidslivet.
– Vi jobber for å skape et magasin fylt av ulike sjangre og temaer, skrevet uavhengig av faglig nivå og erfaring. Her kan studenter og personer i arbeidslivet formidle meninger, faglige spørsmål og videreutvikle kunnskap om eiendom, sier Bergheim og Bøyum.

Vil samle dem som dyrker eiendomsfaget

De legger til at Alle bidrag i form av for eksempel redaksjonelt arbeid eller innhold til magasinet tas i mot med åpne armer.
– Vi ser dette som en god mulighet til å dyrke interessen for eiendom og knytte bånd mellom alle som engasjerer seg i eiendom.

Og har du lyst til å lese magasinet? Da finner du det her

Published 7. mai 2018 - 11:26 - Updated 7. mai 2018 - 11:30