Studentene presenterer sine gradsoppgaver på gradsdagen 20.juni. Velkommen!

• Gradsdagen er en stor begivenhet og studentene er hoppende glade etter vel gjennomført studium.
    Håkon Sparre / NMBU

På gradsdagen torsdag 20. juni 2019 gjennomfører bachelor- og masterkandidater ved Fakultet for landskap og samfunn sine muntlige eksaminasjoner. På denne siden finner du programmet for dagen og informasjon om gradsoppgavene. Presentasjonene er åpne for alle.

Studentene presenterer sine gradsoppgaver på gradsdagen 20.juni. Velkommen!

Omtrent 150 kandidater fra fakultetets fem institutter presenterer sine gradsoppgaver på Campus Ås torsdag 20.juni. Dette er en årlig begivenhet som gir studenter, ansatte og andre interesserte muligheten til å bli kjent med våre kandidater og deres arbeid.

Program for Gradsdagen

Kl 0745   Åpning av Gradsdagen i Hjerterommet, Urbygningen
v/Tore Edvard Bergaust, Instituttleder ved Landskapsarkitektur

KL 0815  Oppstart presentasjoner av gradsoppgaver i Urbygningen/Tårnbygningen.
Parallelle sesjoner av 45 minutters varighet gjennom hele dagen (se eget program)

Kl 1100 (og utover) – Lunsj serveres i Hjerterommet

Kl 1700 – Sosial markering av gradsstudentene på plenen utenfor Urbygninge/Tårnbygningen (se telt).
Velkomsttale v/Undervisningsleder Ingjerd Solfjeld
Tale fra studentene v/Nora Bakke
Det serveres kanapeer m/drikke.

Detaljert program for presentasjonene på Gradsdagen torsdag 20.juni finner du HER

I samme program finner du også oversikt over presentasjoner av gradsoppgaver på andre dager i juni.

Arrangementet er åpent og gratis for alle!

Last ned brosjyren: Fakultet for landskap og samfunn - Ta en titt på våre masteroppgaver!

Presentasjon og muntlig diskusjon

De muntlige presentasjonene av gradsoppgavene vil i år foregå i Urbygningen på Campus Ås gjennom hele dagen.

Den muntlige eksamen innledes med en presentasjon av oppgaven av inntil 20 minutters varighet, hvor studenten selv gir en oversikt over oppgaven. Etter presentasjonen følger en muntlig diskusjon med sensorene. Diskusjonen er en del av vurderingen av gradsoppgaven.

Hensikten med diskusjonen (presentasjonen) er å gi kandidaten en tilbakemelding om gradsoppgaven som er mer utfyllende enn karakteren, samt gi sensor en utvidet bakgrunn for karakterfastsettingen.

Hele den muntlige eksaminasjonen varer i totalt 45 minutter. Presentasjonene er åpne for publikum så fremt det ikke er konfidensielle oppgaver.

Sosial markering og avslutning

Gradsdagen avsluttes med en sosial markering av gradsstudentene på plenen utenfor Urbygningen kl. 17.00. Undervisningsleder Ingjerd Solfjeld holder tale til studentene.
Avgangsstudent Nora Bakke vil holde tale fra studentene.

Det serveres mat og alkoholfri drikke.
Denne delen av dagen er forbeholdt gradsstudentene og deres gjester, sensorer og veiledere.

Spørsmål til arrangementet kan rettes til administrasjonens utdanningsteam v/Monica Vestvik monica.vestvik@nmbu.no

Published 19. mars 2018 - 11:18 - Updated 19. juni 2019 - 10:12