BYREG 50 år: Velkommen til fest- og fagdag

22. november feirer vi vårt 50-årsjubileum, og du er invitert.

Shutterstock/Morten Ellingsen

I 1967 ble det første utdanningstilbudet i arealplanlegging etablert på Ås. Siden den gang har fagmiljøet utdannet stadig nye generasjoner med by- og regionplanleggere og har gjennom forskningsaktiviteten satt tydelig preg på utviklingen av norske regioner, byer og tettsteder. 22. november feirer vi vårt 50-årsjubileum, og du er invitert.

BYREG 50 år: Velkommen til fest- og fagdag

Arrangementet er gratis. Spre gjerne invitasjonen til andre som kan være interesserte.

Program for dagen

Vitenparken, Campus Ås, klokken 10 - 16

Programmet er delt i tre, og du kan velge om du vil melde deg på litt eller alt.

DEL 1: BYREG gjennom 50 år (kl. 10 – 12)
Vi tar et historisk tilbakeblikk på hva som har skjedd de siste 50 årene. Denne delen av programmet vil holdes på norsk.

DEL 2: FESTLUNSJ (kl. 12 – 14)
Det blir taler, mat og underholdning når vi samles til festlunsj i storsalen på Vitenparken.

DEL 3: FESTFORELESNING OG PANELDISKUSJON
(kl. 14.15 – 16.00)
Dr. Angelique Chettiparamb fra Henley Business School ved University of Reading innleder til diskusjon om planlegging, forskning og utdanning. Denne delen av programmet vil holdes på engelsk.

Published 4. oktober 2017 - 13:27 - Updated 4. oktober 2017 - 13:30