Ny instituttleder for eiendom og juss

Førsteamanuensis Katrine Broch Hauge overtok vervet 1. mai.

– Jeg gleder meg veldig over å få lov til å lede instituttet vårt. Først og fremst fordi jeg har helt supre kollegaer som alle er innstilt på å være med å dra lasset videre, sier Broch Hauge.

Broch Hauge er også prosjektleder for forskningsprosjektet Plancoast, er fagansvarlig i jordskifteprosess ved NMBU og driver med undervisning og veiledning innenfor ekspropriasjonsrett og ulike jordskiftespørsmål.

Hun etterfølger Nikolai K. Winge som skal over i ny jobb ved universitetet i Oslo fra høsten av.

Ny giv for instituttet

Institutt for eiendom og juss ble opprettet som en av de fem instituttene som hører til under det nye Fakultet for landskap og samfunn. I overgangen fra seksjoner til institutt har instituttet benyttet anledningen til å gjennomgå en ny strategiprosess.

– Nå skal vi utnytte potensialet vårt enda bedre, både når det gjelder forsking og utdanning, sier Broch Hauge. Akkurat nå er vi alle midt i «våronna» med å få de mange flinke masterstudentene våre trygt i havn med sine prosjekt. Det er like spennende hvert år å følge utviklingen studentene har i arbeidet med masteroppgavene, avslutter Broch Hauge.

Published 5. mai 2017 - 13:24 - Updated 5. mai 2017 - 13:26