Studier i kjemi, bioteknologi og matvitenskap

  • Som NMBU-student får du tett oppfølging av veileder og mye praktisk erfaring i laboratoriet.
    Foto
    NMBU

Er du nysgjerrig på...

  • Hvordan vi kan utvikle nye vaksiner og medisiner?
  • Om vi kan lage miljøvennlig biodrivstoff til biler og fly? 
  • Hvordan vi kan produsere mat på en mer bærekraftig måte?
  • På hvilke måter det vi spiser påvirker helsen vår?

Ta en titt på studietilbudet vårt!

av KBM

Studier

Bachelorprogrammer (3-årige):

Masterprogrammer (5-årige):

Masterprogrammer (2-årige):

Doktorgrad/Forskerutdanning

 

Hils på studentene våre: Andrea, Matvitenskap

 

Velkommen til KBM: NMBUs fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap!

 

Hils på studieveilederne på KBM:

 

Hva kan du jobbe med? Les karriereintervjuer med noen av våre tidligere studenter:

Relatert innhold
Kvalitetsingeniør i Abbott Diagnostics Technologies AS

Kvalitetsingeniør i Abbott Diagnostics Technologies AS

«Studentmiljøet på NMBU er veldig unikt. Du får en solid utdannelse samtidig som du er i et sosialt miljø som hjelper deg hele veien, både mens du studerer og etter at du har studert», sier Henrik Myklestu. 

Ingeniør i genetikkgruppen ved Radiumhospitalet

Ingeniør i genetikkgruppen ved Radiumhospitalet

«Jeg elsker at jeg som bioinformatiker kan få mening ut av store mengder biologisk data og visualisere hva som skjer inni en kreftsvulst på en skjerm. Jeg får god nytte av den sterke biologibakgrunnen jeg opparbeidet meg på NMBU, og ikke minst kombinasjonen av biologi og informatikk», sier Solveig Knoph Klokkerud. 

Fagrådgiver hos Igaidi

Fagrådgiver hos Igaidi

«Noe av det morsomste med denne jobben er å bli kjent med så mange ulike mennesker og bedrifter,» sier Priscilla Neeraas.

Produksjonstrainee i Orkla Foods Norge

Produksjonstrainee i Orkla Foods Norge

«Stillingen som trainee er selveste drømmejobben. Jeg får delta i - og lede ulike prosjekter, og på den måten ha en variert, spennende, og lærerik arbeidshverdag,» forteller tidligere matvitenskap-student Stine Anthonisen. 

Published 9. januar 2009 - 10:00 - Updated 7. januar 2021 - 15:20