Matvitenskap

Produktutvikler hos O. Kavli AS

Produktutvikler hos O. Kavli AS

«Noe av deg jeg satte størst pris på gjennom studiene var undervisningsopplegget. I store deler av studiet hadde vi undervisning på klasseromnivå, og dette gir en helt annen mulighet for kommunikasjon mellom studenter og forelesere enn man får ved å sitte i et stort auditorium,» forteller tidligere matvitenskap-student Martine Hagenes.

Næringsmiddelteknolog i Elopak

Næringsmiddelteknolog i Elopak

Miriam Aljarroudi jobber i Elopak som næringsmiddelteknolog etter å ha studert matvitenskap ved NMBU. 

Produktutvikler i Orkla Foods Norge AS

Produktutvikler i Orkla Foods Norge AS

Freddy Holt jobber som produktutvikler hos Orkla Foods Norge AS etter å ha tatt en femårig mastergrad i matvitenskap ved NMBU. 

Produksjonstrainee i Orkla Foods Norge

Produksjonstrainee i Orkla Foods Norge

«Stillingen som trainee er selveste drømmejobben. Jeg får delta i - og lede ulike prosjekter, og på den måten ha en variert, spennende, og lærerik arbeidshverdag,» forteller tidligere matvitenskap-student Stine Anthonisen. 

Universitetslektor i mat, ernæring og helse ved USN

Universitetslektor i mat, ernæring og helse ved USN

«Fagkombinasjonen i utdannelsen ved NMBU er spennende. Man får både dyptgående kunnskap innen cellebiologi, biokjemi, immunologi og ernæring og samtidig en oversikt over andre aspekter ved mat, slik som matkvalitet, råvarekunnskap, matteknologi og mattrygghet», sier Astrid Kolderup Hervik.

Produktutvikler i United Bakeries

Produktutvikler i United Bakeries

Mari Kristine Kasbo har master i matvitenskap fra NMBU og jobber som produktutvikler hos United Bakeries. Hun sier hun har fått drømmejobben, og har stor nytte av kompetansen fra studiene i arbeidshverdagen.

Produktutvikler i Diplom-is

Produktutvikler i Diplom-is

Silje Syvertsen Løken har fått drømmejobben som produktutvikler i Diplom-is.
– Gjennom studier i matvitenskap får du forståelse av mat helt ned til molekylnivå, forteller hun.  

Produktutvikler hos TINE

Produktutvikler hos TINE

Et studieprogram med mye realfag, kombinert med praktisk læring i laboratorium og i Matpiloten, var viktig for at May-Liss May-Liss Røberg Heggland valgte å studere matvitenskap.

Trainee Kvalitet Nova Sea

Trainee Kvalitet Nova Sea

«Mot slutten av studietiden søkte jeg på en rekke jobber, og jeg ble overrasket over hvor mange stillingsannonser som faktisk var relevante for utdannelsen i matvitenskap. Jeg hadde jobb før endte studier,» forteller vår tidligere student i matvitenskap, Sabine Fossmo.

Produktutvikler i DryTech AS

Produktutvikler i DryTech AS

Anita Kristine Aske har master i matvitenskap, og jobber som produktutvikler i Drytech AS som lager turmat. Her jobber hun med planlegging og gjennomføring av utviklingsprosjekter, spesifikasjoner og sensorisk testing. 

Produktutvikler i Bakers AS

Produktutvikler i Bakers AS

Ingrid Mollan Jensen har mastergrad i matvitenskap og er ansatt som produktutvikler hos Bakers AS. Der har hun ansvar for produktutvikling og oppgradering av nye og eksisterende kaker, hvetevarer og brød.