Konferanse Ernæring og bærekraft

Konferanse: Ernæring og bærekraft

Ernæring og bærekraft

Ernæring og bærekraft

Er den maten som er sunnest for oss å spise, også den som er best for miljøet og planeten at vi produserer? Vi inviterer til dagsaktuelle foredrag og debatt!

Klikk her for digital konferanse (opptak)

Nyheter fra konferansen

Konferansen i media

Konferansen i media

Se under for lenker til medieoppslag i forbindelse med konferansen Ernæring og bærekraft. 

Erter, bønner og bakteriar et opp klimagassar

Erter, bønner og bakteriar et opp klimagassar

Med dei rette bakteriane i jorda kan kløver, erter og bønner eta opp klimagassane. NMBU-professor Åsa Frostegård har funne ut dei beste kombinasjonane for å bli kvitt lystgass frå landbruket. 

Er maten som er bra for kroppen, også den beste for miljøet?

Er maten som er bra for kroppen, også den beste for miljøet?

Mat som er bra for kroppen, er ofte bra for miljøet. Men ikke alltid. Nå samler ekspertene seg for å stille de vanskelige spørsmålene om mat og bærekraft.

Ernæring og bærekraft

  • Konferanse og debatt fra studio Vitenparken, NMBU Campus Ås
  • 18.august 2021
  • Digital deltagelse åpen for alle 

Ernæring og bærekraft har fått konferansestøtte fra Forskningsrådet.

 

 

Kontaktinformasjon: