Studiestart ved KBM 2020

Studiestart for nye studenter ved NMBU vil skje på en litt annen måte i år enn tidligere, på grunn av smitteverntiltakene i forbindelse med koronaviruset. Vi jobber med å få på plass best mulige løsninger, og oppdaterer denne siden fortløpende.

Årets semesterstart bli en kombinasjon av felles digitalt mottak for alle nye studenter, og gruppevise mottak på fakultetene og i studieprogrammene. Mandag 10. august vil du møte oss som jobber her på fakultetet ditt, og dine nye medstudenter og faddere. Program for mottaksdagen finner du her.

Vi håper på mest mulig campusbasert undervisning, men planlegger for at det vil bli mye nettbasert undervisning til høsten.

Hils på studieveilederne våre:

Har du spørsmål om studiene dine?

Før mandag 10. august kan du kontakte:

Under finner du velkomstbrev til de ulike studieprogrammene ved KBM med informasjon knyttet til oppstart:

3-årig bachelor og 5-årig master
Bachelor i Kjemi
Bachelor i Bioteknologi
Bachelor i Matvitenskap og ernæring
Master i Teknologi (siv. ing.) - Kjemi og bioteknologi

2-årig master og høyere årstrinn
Master i Kjemi
Master i Bioteknologi
Master i Matvitenskap
Master i Bioinformatikk og anvendt statistikk
Master i Teknologi (siv.ing.) - Kjemi og bioteknologi (høyere grad)

Etter mandag 10.august kan du kontakte studieveiledere våre hvis du trenger informasjon eller har spørsmål om studieprogram ved KBM:

• Janne-Beate Utåker- veiledning for studier innen kjemi og bioteknologi.
  • Heidi Rudi -  veiledning for studier innen kjemi og bioteknologi.
  • Simon Gustafson Bruerberg - veiledning for studier innen matvitenskap, bioinformatikk og anvendt statistikk.
  • Ellen Skuterud - veiledning for studier innen matvitenskap

Studieveilederne har kontor rett i nærheten av resepsjonen i 1. etg. på Bioteknologibygningen på Campus Ås

Skal du studere kjemi og bioteknologi? Se video om oppstartsemnet for disse fagene:

Skal du studere matvitenskap og ernæring? Se video om oppstartsemnet for disse fagene:

Andre nyttige lenker:

Published 20. mai 2020 - 10:02 - Updated 2. juli 2020 - 11:33