Kjemi, bioteknologi og matvitenskap

Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap

Aktuelt

Bakterier som ikke dør av antibiotika, er en trussel. Dette kan være en del av løsningen.

Bakterier som ikke dør av antibiotika, er en trussel. Dette kan være en del av løsningen.

Bakteriene har egne våpen for å bekjempe infeksjoner. Kanskje kan vi ta dem i bruk selv.

Hva skjer på fakultetet?

Studiestart ved KBM i august 2021

Studiestart ved KBM i august 2021

Velkommen til NMBU og Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)! Vi gleder oss til å ta imot de nye KBM-studentene våre mandag 16. august 2021!

Velkommen til konferanse: Ernæring og bærekraft 18.august 2021

Velkommen til konferanse: Ernæring og bærekraft 18.august 2021

Er maten som er sunnest å spise, også den som er best for miljøet og planeten? Hvordan kan vi som forbrukere, matprodusenter, varehandler, politikere og utdanningsinstitusjon bidra til økt bærekraft? Vi inviterer til dagsaktuelle foredrag og debatt med noen av Norges fremste forskere innen tematikken.  

Avslutningskonferanse FoodProFuture - 19. - 20. oktober 2021

Avslutningskonferanse FoodProFuture - 19. - 20. oktober 2021

Prosjektet FoodProFuture planlegger en to-dagers avslutningskonferanse. Det blir en såkalt hybridkonferanse.