SKATTEFORSK Senter for skatte- og adferdsforskning

Ill. skatteflukt

Studenter skriver om skatteforskning i DN

I dag er den første av to kronikker fra kurset «BUS360 - Taxes, Inequality, and Sustainability I» publisert i Dagens Næringsliv.

PhD in Taxes, Inequality, and Sustainability

Do you want to do research on a very timely and policy relevant topic, get access to about the best micro data in the world, and get paid for it?

Nye kurs i skatt og bærekraft denne våren

Med kursene Taxes, Inequality, and Sustainability I og II (BUS360 og BUS361) utvider Handelshøyskolen undervisningstilbudet innen bærekraft for masterstudentene.

Simen Markussen om inkludering på NHOs årskonferanse

På scenen under NHOs årskonferanse tidligere i år snakket Simen Markussen om løsningene for framtidas arbeidsliv.

Abonner på nyheter fra Skatteforsk

Få ukentlige oppdateringer dersom det er noe nytt her: Abonner her

SKATTEFORSK

Vi forsker på spørsmål rundt skatt og aktørers adferd.  Våre mål er å levere forskning som holder høy internasjonal standard og bidra til en kunnskapsbasert samfunnsdebatt.På denne siden vil vi formidle store og små nyheter og forskningsresultater.Senterets leder er professor Annette Alstadsæter.

Mer om oss.

Kontaktinformasjon: