SKATTEFORSK Senter for skatte- og adferdsforskning

Ill. skatteflukt

Nye kurs i skatt og bærekraft denne våren

Med kursene Taxes, Inequality, and Sustainability I og II (BUS360 og BUS361) utvider Handelshøyskolen undervisningstilbudet innen bærekraft for masterstudentene.

Simen Markussen om inkludering på NHOs årskonferanse

På scenen under NHOs årskonferanse tidligere i år snakket Simen Markussen om løsningene for framtidas arbeidsliv.

Nye forskere ved Skatteforsk

Frisch-forskerne Simen Markussen (til venstre) og Knut Røed (til høyre) blir del av Skatteforsk-senteret.

Skatteforsk representert på OECD-markering

Professor Annette Alstadsæter var deltok da OECD markerte Global Forums 10-årsdag.

Abonner på nyheter fra Skatteforsk

Få ukentlige oppdateringer dersom det er noe nytt her: Abonner her

SKATTEFORSK

Vi forsker på spørsmål rundt skatt og aktørers adferd.  Våre mål er å levere forskning som holder høy internasjonal standard og bidra til en kunnskapsbasert samfunnsdebatt.På denne siden vil vi formidle store og små nyheter og forskningsresultater.Senterets leder er professor Annette Alstadsæter.

Mer om oss.

Kontaktinformasjon: