SKATTEFORSK Senter for skatte- og adferdsforskning

Ill. skatteflukt

Nye PhD-studenter ved SKATTEFORSK

Julie Brun Bjørkheim og Andreas Økland er i gang med sine doktorgrader i offentlig økonomi ved SKATTEFORSK.

Seminar: Tax neutrality, entry and discoveries: Evidence from oil drilling in the North Sea

Forskningsseminar ved Handelshøyskolen onsdag 11. september kl. 12.15 i rom T452 av Lassi Ahlvik, NHH.

Studentar lar seg ikkje dulte

Billeg digital dulting kan ikkje erstatte personleg oppfølging, som universiteta ikkje har ressursar til å gi alle studentane.

Bompengeparadokset

Bompenganes to hovudmål er finansiering og miljø. Det første tilseier mindre og det andre meir synlige bompengar.

Abonner på nyheter fra Skatteforsk

Få ukentlige oppdateringer dersom det er noe nytt her: Abonner her

SKATTEFORSK

Vi forsker på spørsmål rundt skatt og aktørers adferd.  Våre mål er å levere forskning som holder høy internasjonal standard og bidra til en kunnskapsbasert samfunnsdebatt.
På denne siden vil vi formidle store og små nyheter og forskningsresultater.
Senterets leder er professor Annette Alstadsæter.

Mer om oss.

Kontaktinformasjon: